Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 29 juli 2020: Dropout Idol, Fena, Fushigi Dagashiya Zenitendō, I Shaved. Then I Brought a High School Girl Home & Uzumaki

Fena: Pirate Princess ny anime annonceret

Dropout Idol Fruit Tart billede

Et nyt billede er nu blevet offentliggjort på det officielle websted for den kommende anime adaption af Sou Hamayumibas manga-serie Dropout Idol Fruit Tart (Ochikobore Fruit Tart).

Dropout Idol Fruit Tart billede

Kilde

Fena: Pirate Princess ny anime annonceret

På den første Swim Con blev det afsløret at virksomheden arbejder sammen med Crunchyroll på en ny anime-serie med titlen Fena: Pirate Princess.

Beskrivelse

Dette er historien om den unge forældreløse Fena Houtman. Hun voksede op på en ø, hvor hendes eneste fremtidige skæbne ville være at være ejet af britiske soldater og til sidst kasseret. Men Fena er mere end bare en forældreløs. Da hendes mystiske fortid kommer ind i hendes liv igen bryder hun fri fra sine undertrykkers kæder. Hendes mål: Et liv i frihed på jagt efter betydningen af ​​det mystiske ord “Eden”. Ledsag hende på rejse i det ukendte!

Fena: Pirate Princess ny anime annonceret

Kilder

Fushigi Dagashiya Zenitendō premiere dato og info

Den officielle hjemmeside for den kommende Fushigi Dagashiya Zenitendō anime fortæller at serien vil få japansk TV premiere den 8. september 2020.

Beskrivelse

Den mystiske Zenitendō slik- og snackbutik kan kun findes af lykkelige mennesker. Ejeren af ​​butikken er en kvinde ved navn Beniko, der kan anbefale det perfekte slik til alle deres problemer. Men tingene går ikke, som forventet. Om Benikos slik bringer held og lykke afhænger af de mennesker, der modtager dem.

Kilde

I Shaved. Then I Brought a High School Girl Home info

Tilbage ved årsskiftet bragte vi at light novel-serien I Shaved. Then I Brought a High School Girl Home (Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou) af Shimesaba (historie) og booota (illustrationer) bliver lavet til en anime. Nu er der første detaljer.

Det bliver en TV serie. Manabu Kamikata instruerer hos project nr. 9 (SUPER HXEROS), mens Takayuki Noguchi (Ro-Kyu-Bu!) står for character designs. Deko Akao (Noragami) tager sig af manuskripterne. Det hele produceres af Dream Shift (Shironeko Project: Zero Chronicle).

Character line art

Beskrivelse

Den kontoransatte Yoshida har været forelsket i sin kollega, Airi Gotou, i fem år. På trods af at han til sidst har scoret en date med hende, afvises hans tilnærmelser straks. Beruset og skuffet snubler han hjem, kun for at finde en gymnasiepige, der sidder i siden af vejen. Pigen, der har brug for et sted at overnatte, forsøger at forføre Yoshida. På trods af at han afviser hendes tilnærmelser, inviterer han hende ikke desto mindre ind i sin lejlighed.

Den næste morgen afslører pigen, der præsenterer sig selv som Sayu Ogiwara, at hun er løbet væk fra Hokkaido helt til Tokyo. I løbet af sin seks-måneders tur byttede hun løbende seksuelle ydelser for et tag over hovedet. Yoshida forbliver imidlertid upåvirket af hendes forførelse. I stedet lader han hende lave en anden slags arbejde – et, der indebærer at vaske opvask og vaske. Og så begynder et rørende forhold mellem en voksen med et knust hjerte og en gymnasiepige der er løbet hjemmefra.

Kilde

Uzumaki anime udskydes

Adult Swim har annonceret at anime adaptionen af ​​Junji Itos Uzumaki manga udsættes til næste år. Starten var oprindeligt planlagt til det indeværende år. En ny teaser trailer blev også udgivet (se herunder)

Mini-serien bestående af fire episoder vil blive instrueret af Hiroshi Nagahama hos Studio Drive. Colin Stetson vil komponere musikken.

Teaser

Interview med Hiroshi Nagahama

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...