Connect with us

Hi, what are you looking for?

Foto

Fotos fra Japan 31 juli 2020: Fuji, Hiroshima & Kyoto

Tō-ji

Som næsten altid flotte billeder af Fuji og Kyoto, den by er enormt fotogen og også en af mine yndlingsbyer i Japan (på nær otaku ting mere end Tokyo reelt, Kyoto er godt nok turistet men mere rolig alligevel).

Dette sceneri i Hiroshima så vi ikke da vi var der, desværre er de dele man mest ser den moderne del der blev genopbygget efter bomben.

Fuji

Foto loic.lagarde

Kilde Japan Blossoms

Hiroshima

Foto _deepsky

Kilde Japan Blossoms

Kyoto

Vidste du, at Kyoto er en af de mest bevarede byer i hele Japan, da det ikke var et mål i anden verdenskrig. På grund af dette har det flere bygninger fra før krigen end de fleste andre japanske byer tilsammen. Blandt disse er omkring 400 Shinto-templer og 1.600 buddhistiske helligdomme sammen med mange små gader som den på første billede.

Tō-ji på sidste billede er et Shingon-buddhisttempel i Minami-ku delen af Kyoto. Det blev grundlagt i 796 og var et af de eneste tre buddhistiske templer, der var tilladt i byen på det tidspunkt, hvor byen blev Japans hovedstad.⁣⁣⁣

Foto misaki.omt, _kingwong_, kyotophotograph, Keith Henry Espelita‎, Keith Henry Espelita, lotus.m.lotus⁣⁣⁣

Kilde Japan Blossoms, Japan Blossoms, Japan Blossoms, Japan 日本, Japan 日本, Japan Blossoms

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X