Connect with us

Hi, what are you looking for?

Anime

Anime nyheder 5 august 2020: Love Me Love Me Not, Pokemon, Mashiro no Oto, Seven Deadly Sins & Tonikawa

Love Me, Love Me Not anime film trailer

Den officielle hjemmeside for anime-filmen baseret på Io Sakisakas Love Me, Love Me Not (Omoi, Omoware, Furi, Furare) manga annoncerede tirsdag, at BUMP OF CHICKEN står for filmens temasang “Gravity.” Hjemmesiden begyndte at streame en ny trailer, der forhåndsviser temasangen.

Filmen får premiere i Japan den 18. september. Filmen var tidligere planlagt til 29. maj, men TOHO og filmens produktionsudvalg udskød filmens premiere på grund af spredningen af den nye coronavirus sygdom (COVID-19).

Kilde

Pokémon Journeys anime serien får åbnings sang med T.M. Revolution og Golden Bomber

Den igangværende tv-anime Pokémon Journeys: The Series meddelte torsdag, at Takanori Nishikawa, også kendt som T.M. Revolution, og Golden Bombers Shō “Kirisho” Kiryūin udfører et nyt arrangement af anime seriens åbningstemasang “1.2.3” under gruppenavnet “Nishikawa-kun to Kirishō.” Det nye arrangement debuterer med showets 32. episode den 9. august.

Kilde

Mashiro no Oto mangaen af Marimo Ragawa kommer som TV anime til april 2021

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime baseret på Marimo Ragawas Mashiro no Oto manga åbnede og annoncerede hovedrollerne og hovedpersonalet med en teaser-reklame video og et teaser-billede.

Beskrivelse

Det kommende drama følger en pige, da hun støder på en dreng på gaden med en usædvanlig instrumentkasse. Dette tilfældige møde mellem en håbefuld idolsanger og en spiller af den traditionelle japanske trestrengede shamisen fører begge på en rejse for at opdage deres figurative og bogstavelige stemmer.

Kilde

Nye Seven Deadly Sins TV Anime får premiere i januar 2021 efter forsinkelse grundet COVID-19

Den officielle hjemmeside for Seven Deadly Sins anime afslørede onsdag, at The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgment (Nanatsu no Taizai: Fundo no Shinpan), franchisenes nye TV anime-serie, vil få præmiere på TV Tokyo og fem tilknyttede kanaler, samt på BS-TV Tokyo, til januar 2021. Den afslørede også et nyt billede til anime serien.

Kilder

MyAnimeList

Den officielle hjemmeside for TONIKAWA: Over The Moon For You, TV anime serien baseret på Kenjirō Hatas Fly Me to the Moon (Tonikaku Kawaii) manga, fortalte at anime serien får premiere den 2. oktober og udgav et nyt nøgle billede.

Kilder

Crunchyroll

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X