Manga

Act-Age mangaens forfatter Tatsuya Matsuki arresteret for seksuelt overgreb på mindreårig

Redaktør: Jeg så dette da det kom frem i weekenden, men ville vente med at bringe det videre til det havde udfoldet sig og vist sig, hvor slemt det var. Det eksploderede så med at han indrømmede at have taget på småpiger og alt omkring serien blev droppet som ugen skred frem.

NHK har rapporteret at Tatsuya Matsuki, forfatter til Shonen JUMP mangaen Act-Age (Shiro Usazakis tegning kan ses øverst), er blevet arresteret af politiet på mistanke om seksuel chikane af mindreårige.

Derefter bragte den officielle Twitter-konto for Shueishas Weekly Shonen Jump-magasin at serien er annulleret. Kapitlet, der er i magasinets kombinerede 36. og 37. udgave, som udkom tirsdag, er det sidste kapitel. Dette sidste kapitel vil ikke blive udgivet på engelsk.

Online har folk stor forståelse for beslutningen, omend alle er enige om at det er synd at det går ud over den unge kvindelige tegner Shiro Usazaki, da det er hendes første udgivne værk og det kan ødelægge hele hendes karriere selvom hun intet har med forfatteren at gøre udover at hun tegnede til hans historie.

Tirsdag meddelte underholdningsselskaberne Hori Pro og Hori Pro International ligeledes at de har besluttet at annullere teaterstykket baseret på mangaen Deres besked på act-age ~Ginga Tetsudō no Yoru~ (act-age: Night on the Galactic Railroad) stykkets websted forklarede, at de tog Matsukis arrest den 8. august alvorligt og annullerede stykket efter at have drøftet sagen med alle involverede.

Kilder

Yuji Iwahara (Darker than Black, Dimension W) laver ny manga

LINE Manga-appen meddelte mandag, at Yuji Iwahara lancerer den nye manga Clevatess – The King of Beasts, Babe og Cadaverous Champion (Clevatess -Majū no ū to Akago to Kabane no Yūsha-) i appen onsdag. LINE Digital Frontier vil udgive mangaens første samlede bog samme dag.

Beskrivelse

Mangaen handler om den titulære Clevatess, herre over alle magiske dyr, der udøver både uhyggelig intellekt og destruktiv kraft. Frustreret over de 13 helte, der har til opgave at ødelægge ham, har han besluttet at slippe af med menneskeheden en gang for alle. Han har imidlertid fået en frustration pålagt: pleje af en nyfødt menneskelig baby. Nu står verden på randen af Armageddon med forpligtelsen til at opdrage et barn, der holder det hele tilbage.

Clevatess

Kilde

Spil

Pokémon har fået en officiel VR forlystelsespark

Pokemon Virtual Fest er åben fra i dag til den 31. august og kan afspilles i en browser, på smartphones eller med et pc VR-headset via SteamVR. Efter at have downloadet Cluster, en Japansk-lavet virtuel begivenhedstjeneste, kan du gå ind i parken for at prøve forlystelser og minispil. Appen er også online, så du kan udforske den sammen med venner. Vær dog opmærksom på at hele appen er på japansk.

Link til app’en

Kilde

Tagged i:

, , ,