Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 16 august 2020: Aikatsu, Battle Spirits, Crunchyroll, Gintama & I’m Standing on a Million Lives

anime nyheder 16 august 2020 aik

Aikatsu Planet er en ny live-action/anime hybrid i Aikatsu! idol franchisen

Mandagens live-stream “[BB Fes] BANDAI × BN Pictures Festival” begivenhed annoncerede det ny TV-projekt i Aikatsu! idol-franchise med titlen Aikatsu! Planet, dens temasang og januar 2021 forsinkelse. For første gang i franchisen vil Aikatsu! Planet være en hybrid af live-action og animation. Gruppen Starry Planet udfører temasangen “Happy ∞ Aikatsu.”

Aikatsu Planet er en ny live-action/anime hybrid i Aikatsu! idol franchisen

Kilde

Battle Spirits: Kakumei no Galette anime video og info

Bandai Namco Pictures afslørede en ny reklame video for Battle Spirits: Kakumei no Galette, den nye anime i Battle Spirits multimediefranchisen, under livestream-arrangementet “[BB Fes] BANDAI × BN Pictures Festival”. Begivenheden annoncerede anime seriens vigtigste rollebesætning, temasangartist og den 28. august onlinepremiere dato.

Kilde

Crunchyroll til salg for over 6,5 milliarrder kroner

Underholdningsbranche nyheds-mediet Variety har rapporteret, at moderselskabet AT&T har sat en salgpris på mindst 1 milliard dollars for deres salg af Crunchyroll. Ifølge hjemmesiden udbyder virksomheden Crunchyroll til potentielle købere ud over Sony Pictures Entertainment. Selvom AT&T efter sigende tilbød Crunchyroll til Sony for 1,5 milliarder dollars, er dette tal “meget højere end virksomheden forventer at få” for tjenesten, ifølge Variety’s kilde.

Kilde

Teaser fra den ny Gintama anime film hævder at januar 2021 filmen ‘Virkeligt er afslutningen’

Warner Bros. Japan begyndte at streame en teaser-trailer til den nye anime-film baseret på Hideaki Sorachis Gintama manga. Teaseren afslører filmens titel Gintama The Final og dens premiere den 8. januar 2021.

I’m Standing on a Million Lives anime video 2 og info

Den officielle Twitter-konto til TV anime serien baseret på Naoki Yamakawa og Akinari Naos I’m Standing on a Million Lives (100-Man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatteiru) manga har udgivet anime seriens anden reklame video. Videoen annoncerede et nyt rollebesætningsmedlem, den afsluttende temasangartist og anime seriens premiere den 2. oktober.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...

Anime

Nyt og den første reklame for komedien om en otaku-pige der elsker den lokale magiske pige i en grad der bringer hende ud på...