Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Foto

Fotos fra Japan 21 august 2020: Himeji, Kyoto, Osaka, Saitama, Taki

Himeji borgen med sakura

Foto japantravelplanet

Kilde Japan Blossoms

Kinkakuji i Kyoto på en dag med sne

Foto tm.9729

Kilde Japan Blossoms

Osaka

Foto SoTa SuzuKi

Kilde Japan 日本

Blomstrende rapsmarker i Saitama

Foto Nguyễn Hữu Chiến

Kilde Japan 日本

Taki helligdommen

Sagnet om Taki-helligdommen siger, at der var en mand, der jagede overnaturlige ånder og dæmoner, men da han ankom til bjerget var hele området pludselig dækket af en sort sky og han kunne ikke fortsætte videre.
Manden bad derefter til guderne og skød en pil, der gennemborede de mørke skyer – og straks derefter forsvandt skyerne. Et øjeblik efter vendte pilen tilbage og landede, hvor vandfaldet ved siden af Taki-helligdommen ligger.⁣
Den aften havde manden en drøm om, at en af guderne, han bad til, dukkede op fra vandfaldet for at fjerne det onde fra området. For at vise ærbødighed over for guden, der hjalp ham, blev Taki-helligdommen bygget ved siden af selve vandfaldet.⁣

Taki helligdommen

Foto giuliettar2

Kilde Japan Blossoms

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X