Film

Love Stage!! live action film trailer

Boys Love mangaen Love Stage!! af Taishi Zaou og Eiki Eiki bliver lavet til en live action film, og her er en trailer

Filmen får japansk biografpremiere den 2. oktober 2020. Serieskaber Eiki skriver manuskriptet, mens BREAKERZ vil står for filmens tema sang.

Kilde

Illustration

Eizouken mangaens forfatter tegner primært billede for New Chitose Airport International Animation Festival 2020

Den officielle hjemmeside for New Chitose Airport International Animation Festival 2020 har udgivet et nøgle billede nyligt tegnet af den japanske mangakunstner Sumito Owara, bedst kendt for Keep Your Hands Off Eizouken! serien, der handler om tre gymnasiepigeres indsats og kamp for at lave anime-film.

Han siger, “Jeg tegnet dette nøgle billede som et billede af mennesker, der er tiltrukket af en enkelt udtryksmetode, der samles i Chitose fra forskellige miljøer og baggrunde over hele verden, og det tiltrækker også en anden.”

Festivalen blev lanceret i 2014 for at vise animerede film fra hele verden. Årets begivenhed afholdes i terminalbygningen i New Chitose lufthavn, Chitose by, Hokkaido, fra 20. til 23. november 2020. Det har modtaget 2.174 tilmeldinger fra 91 lande og regioner i kategorien kortfilm og 49 tilmeldinger fra 21 lande og regioner i kategorien spillefilm, som er det største antal i dets syv-årige historie.

Det bekræftes også, at festivalens officielle trailer vil blive produceret af Team AC (Pop Team Epic). En kort version af traileren vil snart udkomme.

Eizouken mangaens forfatter tegner primært billede for New Chitose Airport International Animation Festival 2020

Kilde

Crunchyroll

Mad

Ramen serverings robotter

Ramen kæden Kourakueni Fukushima har fået robot tjenere til at bringe gæsterne varme, dampende skåle af ramen. Roboten kaldes K-1 og formodes at hjælpe med social distancering i disse covid-19 tider ved at tilbyde kontaktløs betjening og reducere byrden for restaurantpersonalet.

K-1 er udstyret med stemmestyring såvel som en sensor for at undgå at støde ind i genstande og mennesker mens den bringer ramen til sultne kunder.

Ramen serverings robotter

Kilde

Merchandise

Magisk plastik barriere til at beskytte mod COVID-19

Vi ser plastik barrierer over alt for at beskytte ansatte og kunder mod COVID-19, men lad os være ærlige: De er noget kedelige. Det har Takumi Armory, et firma der specialiserer i fantasy-tema props, gjort noget ved at lave denne anime magic spell-stil barriere. Den koster 15.000yen (890kr) og er cirka 60cm i diameter.

Kilde

Spil

KONOSUBA -God’s Blessing on this Wonderful World! Labyrinth of Hope and the Gathering of Adventurers! Plus trailer

I morgen den 27 august udkommer KONOSUBA -God’s Blessing on this Wonderful World! Labyrinth of Hope and the Gathering of Adventurers! Plus spillet til PS4 og Switch i Japan, så her er en trailer for det. Spillet forventes at udkomme senere på sprog flere af os kan forstå.

Kilde

Crunchyroll