Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 1 september 2020: Irregular at Magic High School, King’s Raid, King Records, Kuma Bear

KING's RAID TV anime OP / ED kunstnere

Irregular at Magic High School anime sæson 2 begynder 3 oktober

Oktoberudgaven af Kadokawas Monthly Comic Alive-magasin afslørede at The irregular at Magic High School: Visitor Arc (Mahōka Kōkō no Rettōsei: Raihōsha-hen), den anden sæson af The irregular at Magic High School TV anime serien, får premiere i Japan den 3. oktober.

Serien blev forsinket fra juli til oktober på grund af virkningerne af den nye coronavirus sygdom (COVID-19). Anime tilpasser arken af samme navn fra Tsutomu Satous originale light novel serie.

Risako Yoshida (The irregular at Magic High School The Movie: The Girl Who Summons the Stars) instruerer sæsonen hos 8-bit. Den originale karakterdesigner Kana Ishida angives som karakterdesigneren, og Taku Iwasaki vender tilbage for at komponere musikken.

Kilde

KING’s RAID TV anime OP / ED kunstnere

Kunstnerne til åbnings- og afslutnings temasangene for den kommende KING’s RAID: Heirs of the Will (KING’s RAID: Ishi wo Tsugu Monotachi), en kommende TV anime baseret på fantasy realtime 3D-fighting smartphone rollespillet lavet af VESPA, er blevet afsløret.

Åbningstemaet med titlen “legendary future” udføres af fripSide. Afslutningstemaet med titlen “SticK Out” udføres af KOTOKO.

KING’s RAID: Heirs of the Will har en historie, der er original for anime seiren. Den finder sted i kongeriget Orvelia et århundrede efter dæmonkongens Angumundos nederlag. Da knægten Kasel hører om dæmoner igen, forlader han sit fredelige liv for at redde verden sammen med sine venner.

Et nøglebillede for den kommende KING’s RAID: Arving til Will TV-anime med Kasel og Rihito:

KING's RAID TV anime OP / ED kunstnere

KING’s RAID: Heirs of the Will er instrueret af Makoto Hoshino og har animationsproduktion af OLM × SUNRISE BEYOND. Serien er planlagt til at begynde i Japan til oktober 2020.

Kilde

Crunchyroll

King Records laver opsamling åbninger og afslutninger til 14 af deres mest populære anime

Uanset om de producerer soundtracks eller har en hånd til at bringe en serie til live, har King Records været til stede i verden af anime i nogen tid nu. For at fejre deres historie i feltet har de udvalgt 14 shows, der repræsenterer det imponerende omfang af deres arbejde, fra Revolutionary Girl Utena over Lyrical Nanoha, to sæsoner Negima, Sayonara Zetsubou-sensei, Slayers Revolution og Pop Team Epic til Endro!

Åbninger

Afslutninger

Kilde

Crunchyroll

Kuma Kuma Kuma Bear trailer 2

Her er en trailer for den kommende isekai TV anime serie Kuma Kuma Kuma Bear, der er baseret på en serie fantasy light novels skrevet af Kumanano og illustreret af 029.

Serien om pigen Yuna, der spiller et MMO og en dag ender inde i spillet med det mest nuttede men stærkeste udstyr, begynder den 7 oktober 2020.

Kilde

Crunchyroll

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X