Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Blandede nyheder 6 september 2020: Mangel på bøger, Haruhi, Kakegurui film 2 og Godzilla bliver officielt japaner

Kakegurui live-action film sequel planlagt til 2021

Bøger

Book Off er ved at løbe tør for bøger

Der er mange “brugte ting butikker” i Japan, hvor alt fra tidligere ejede anime-produkter til skoleuniformer sælges med fortjeneste. Faktisk er der en særlig stor familie af brugte butikker, der alle bruger ordet “Off” i deres navne, formodentlig baseret på ideen om, at deres produkter er “off-price”: Hard Off (til elektronik), Mode Off (til tøj), Off House (til hjemmeartikler), Hobby Off (til hobbyvarer) og selvfølgelig Book Off (til… bøger). Selvom hver enkelt har en specialitet sælger de dog alle alle mulige ting, lige fra dvd’er og cd’er til bøger, tilbehør, samleobjekter og tøj.

Reklamen viser Book Off-medarbejdere, der står højtideligt i to linjer langs en næsten tom Book Off butik med hænderne samlet foran dem. Hver siger en sætning, hvori de beder seerne om at sælge bøger til dem. Det starter med en linje fra en af ​​deres tidligere reklamer med børneskuespiller Kokoro Terada (se herunder), der lyder: “Book Off nanoni hon nee jan!”, Eller “Denne Book Off har ingen bøger!”.

Typerne af bøger starter som almindelige, f.eks. “Bøger, du allerede har læst” eller “Bøger, der ikke passer på boghylden.” Men da flere og flere typer bøger kommer med bliver de sjovere og sjovere. “Bøger efterladt af den kæreste, du har glemt!” “Bøger, du troede, ville få dig til at se sej ud!” “Bøger nogen ikke kunne stoppe med at tale om, men som slet ikke interesserede dig!” “Bøger, du stadig ikke har læst, selvom du sidder fast derhjemme!”

Den tidligere reklame

https://youtu.be/JH1Ns-FTTVQ

Kilde

The Intuition of Haruhi Suzumiya light novel udkommer samtidig på engelsk og japansk

Efter den overraskende offentliggørelse af en ny Haruhi Suzumiya light novel efter 9 år års pause, The Intuition of Haruhi Suzumiya, den 31. august, fulgte Yen Press efter med meddelelsen om, at de vil udgive bogen på engelsk samtidigt med Japan den 25. november.

Kilde

Crunchyroll

Crunchyroll

Film

Kakegurui live-action film sequel planlagt til 2021

Den officielle hjemmeside for live-action adaptionen (øverste billede) baseret på Homura Kawamoto (historie) og Toru Naomura (illustrationer) spil-tema manga Kakegurui har offentliggjort at Kakegurui: The Movie Part 2 (foreløbig titel), en efterfølger til den første live-action film Kakegurui – Compulsive Gambler udgivet i marts 2019, er planlagt til at udkomme i 2021.

Kilde

Crunchyroll

Japan

Fotos fra da Godzilla fik japansk statsborgerskab for en uge siden

Den 31 august fik Godzilla officielt japansk statsborgerskab og blev udnævnt til ambassadør for Tokyo – så mange gange som han har ødelagt den må han da også siges at kende byen.

Kilde

Tokyo Otaku Mode

Twitter

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X