Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 7 september 2020: Dragon’s Dogma, The Hidden Dungeon Only I Can Enter, The Rising of the Shield Hero 2, Sakura Wars, Shenmue

The Rising of the Shield Hero sæson 2 anime trailer og billede

Dragon’s Dogma anime trailers fremviser stemmer

Netflix har offentliggjort en ny trailer for den kommende Dragon’s Dogma anime-serie baseret på CAPCOMs RPG-videospilserie af samme navn. Traileren har både engelske og japanske lydversioner, der afslører den engelske og japanske rollebesætning.

Trailer på engelsk

Trailer på japansk

Serien får premiere den 17 september på Netflix over hele verden.

Kilde

The Hidden Dungeon Only I Can Enter anime trailer og info

Det virtuelle Crunchyroll Expo-panel for den kommende TV anime serie baseret på Meguru Setos The Hidden Dungeon Only I Can Enter (Ore Dake Haireru Kakushi Dungeon: Kossori Kitaete Sekai Saikyō) light novel serie fremviste anime seriens første trailer og et nøgle billede. Traileren annoncerer anime seriens rollebesætning og premiere til januar 2021.

The Hidden Dungeon Only I Can Enter anime trailer og info

Kilder

The Rising of the Shield Hero sæson 2 anime trailer og billede

Folkene bag The Rising of The Shield Hero anime serien annoncerede på et panel under Virtual Crunchyroll Expo-begivenheden at showets anden sæson får premiere i 2021.

Seriens kompositionskribent Keigo Koyanagi, karakterdesigner Masahiro Suwa og producent Junichiro Tamura dukkede op under panelet. Panelet afslørede også et nøgle billede:

The Rising of the Shield Hero sæson 2 anime trailer og billede

Panelet havde planlagt at afsløre en ny reklame video, men videoen blev ikke vist h der panelet. I stedet afslørede den officielle engelske Twitter-konto for anime videoen, efter at panelet var afsluttet.

Kilder

AnimeNachrichten

AnimeNewsNetwork

Crunchyroll

Sakura Wars får nyt smartphone spil og streamer en 24 minutters anime

Sega og Delight Works åbnede et officielt websted for at annoncere Sakura Kakumei ~Hana Saku Otome-tachi~ iOS og Android-spillet til udgivelse i år. Sega begyndte at streame en 24-minutters anime og åbningsvideo for spillet.

https://youtu.be/o5gFFmhxx80
https://youtu.be/XAx1V3Bpw0A

Kilde

Shenmue anime på vej

Crunchyroll annoncerede under Crunchyroll Expo-begivenheden fredag, at de samarbejder med Adult Swim om at producere en anime-serie baseret af Yu Suzukis Shenmue spil serie. Crunchyroll vil streame 13-afsnit serien over hele verden uden for Japan og Kina, og Adult Swim sender den på sin Toonami-blok i USA. Crunchyroll annoncerede ikke en premiere dato for showet.

Shenmue anime på vej

Kilde

AnimeNewsNetwork

Crunchyroll

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger, alt fra spil-personer over dæmon-jæger til en ægyptisk gud(inde).

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.