Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 13 september 2020: Iwakakeru, Love Live, Adult Armor Shop, Re:Zero, Talentless Nana

Iwakakeru -Sports Climbing Girls TV anime trailer viser OP/ED

Her er en trailer for den kommende Iwakakeru -Sports Climbing Girls TV-anime, baseret på Ryudai Ishizakas sportsmanga-serie af samme navn, Iwa Kakeru! -Climbing Girls-, og dens efterfølger manga serie Iwa Kakeru !! -Try a new climbing-.

Traileren fremviser eksempler på åbnings- og afslutningstemaerne og afslørede den de understøttende roller.

Kilde

Crunchyroll

Love Live! Nijigasaki High School Idol Club anime trailer og premiere dato

Koncerten “Love Live! Nijigasaki High School Idol Club 2nd Live! Brand New Story” fremviste en ny salgsfremmende video lørdag. Videoen bekræfter, at Love Live! Nijigasaki High School Idol Club (Love Live! Nijigasaki Gakuen School Idol Dōkōkai) får premiere den 3. oktober.

Love Live! Nijigasaki High School Idol Club er baseret på gruppen, der debuterede i Love Love! School Idol Festival ALL STARS mobilspillet. Tomoyuki Kawamura (Anti-Magic Academy: The 35th Test Platoon) instruerer serien hos Sunrise med Jin Tanaka (Cinderella Nine, Go! Princess Precure) stående for seriens komposition, og Takumi Yokota (animationsinstruktør på Love Live! Sunshine!! School Idol Movie Over the Rainbow, chef animationsinstruktør på Gourmet Girl Graffiti) står for character designs.

Kilde

AnimeNewsNetwork

Cruncyroll

Otona no Bōguya-san anime får anden sæson til januar 2021

Den officielle Twitter-konto for TV-anime serien baseret på Fumi Ayamiyas Adult Armor Shop (Otona no Bōguya-san) manga afslørede fredag, at anime serien får en anden sæson, der er planlagt til vises fra januar til marts 2021. Anime vil også streames online og i Comicsmarts Ganma! manga app. Sæsonen vil have 12 episoder på cirka fem minutter (fire minutter til hoved anime afsnittet) hver.

Kilde

Re: ZERO sæson 2 TV anime serien er i øjeblikket den mest sete serie på Netflix i Japan

I modsætning til i resten af verden streamer Netflix Japan anime, når det udsendes i landet (eller nogle gange tidligere, hvis det er en original). Dette betyder, at TV anime-serier, som Re: ZERO -Starting Life in Another World- er i stand til at blive set på tjenesten i ø-nationen den uge, den udsendes på TV, dog med et par dages forsinkelse.

Den lille forsinkelse har dog ikke begrænset hypen af serien i Japan, da Netflix Japan annoncerede på deres anime Twitter-konto den 10. september, at Re: ZERO -Starting Life in Another World- i øjeblikket er det mest sete på platformen i øjeblikket

Kilde

Crunchyroll

Talentless Nana anime promo video 2 og info

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime serie baseret på Looseboy og Iori Furuyas Talentless Nana (Muno na Nana) manga afslørede den anden reklame video, et nøglebillede og seriens premiere den 4. oktober.

Kilde

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X