Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 24 september 2020: Natsume, Shaman King, SK Eight, Sword Art Online, The World Ends With You

Ny Shaman King anime teaser

Natsume’s Book of Friends får ny film med to afsnit forår 2021

Et officielt websted er åbnet for at bekræfte, at Natsume’s Book of Friends anime-franchisen får en ny anime-film, der får premiere i Japan i det tidlige forår 2021.

Webstedet afslørede et billede plus det tilbagevendende personale og rollebesætningen. Filmen har titlen Natsume’s Book of Friends: The Waking Rock and the Strange Visitor (Natsume Yūjin-Chō: Ishi Okoshi til Ayashiki Raihōsha) og består af to “afsnit”.

Natsume's Book of Friends får ny film med to afsnit forår 2021

Kilder

Ny Shaman King anime teaser

Den officielle hjemmeside for den nye anime-adaptiopn af Hiroyuki Takeis Shaman King manga, der endda udkom på dansk for år tilbage, begyndte at streame en ny promovideo til serien. Hjemmesiden og teaseren afslørede også rollebesætningen af stemmelæggere og produktionsteamet.

Anime får premiere til april 2021 og vil tilpasse alle 35 bind af den nye komplette udgave af mangaen – modsat den gamle serie der stoppede undervejs.

Ny Shaman King anime teaser

Kilde

AnimeNachrichten

AnimeNewsNetwork

Crunchyroll

J-list

SK∞: SK Eight er en ny original anime fra Bones

Instruktør Hiroko Utsumi (Banana Fish, Free! – Iwatobi Swim Club, Free! Eternal Summer) og animationsstudie BONES (Eureka Seven, My Hero Academia) afslørede officielt deres nye originale anime-projekt SK8 the Infinity.

https://youtu.be/PezpXsBPwNE

Animeen handler om Reki, en andenårsstuderende på gymnasiet, der elsker skateboarding og bliver fanget i “S”, et underjordisk og farligt skateboardløb i en forladt mine uden regler. Ranga, der er vendt tilbage til Japan fra Canada og aldrig har skateboardet før, bliver også trukket ind i S sammen med Reki. Beskidte racere, AI-racere og andre unikke individer konkurrerer i “ungdoms skateboard løb kampen (youth skateboard race battle).”

SK∞: SK Eight er en ny original anime fra Bones

Kilde

https://www.facebook.com/OfficialMyAnimeList/photos/a.910277129006252/3720965744604029/?type=3&theater

Sword Art Online: Progressive laves til anime

En TV-anime-adaption af seks binds roman-serien Sword Art Online: Progressive af Reki Kawahara er blevet annonceret efter afslutningen af Sword Art Online: Alicization – War of Underworld 2. sæson.

Sword Art Online: Progressive roman-serien er en genfortælling af begivenhederne i Aincard-delen af ​​Sword Art Online, startede næsten et årti efter forfatteren Reki Kawahara skrev den originale webroman.

Der er ingen måde at slå dette spil på. Den eneste forskel er, hvornår og hvor du dør… En måned er gået siden Akihiko Kayabas dødbringende spil begyndte, og dødstallet fortsætter med at stige. To tusind spillere er allerede døde. Kirito og Asuna er to meget forskellige mennesker, men de ønsker begge at kæmpe alene. Ikke desto mindre finder de sig trukket sammen for at imødegå udfordringer både indefra og udefra. I betragtning af at hele den virtuelle verden, de nu lever i, er skabt som en dødfælde, begynder de overlevende spillere af Sword Art Online at blive desperate, og desperation gør dem farlige for solospillere som Kirito og Asuna. Da det bliver klart, at ensomhed er lig med selvmord, vil de to være i stand til at overvinde deres forskelle for at finde styrken til at tro på hinanden og dermed overleve? Sword Art Online: Progressive er en ny version af Sword Art Online-fortællingen, der starter i begyndelsen af ​​Kirito og Asunas episke eventyr – på det allerførste niveau i den dødbringende verden Aincrad!

Det er altså en slags remake, men med andre vinkler og en uddybet historie i forhold til den første udgave.

Kilde

AnimeNachrichten

Crunchyroll

MyAnimeList

The World Ends With You anime video

Square Enix begyndte at streame en 90-sekunders speciel video for The World Ends with You the Animation (Subarashiki Kono Sekai The Animation), anime-adaptionen af Square Enix’ The World Ends with You (Subarashiki Kono Sekai) action-rollespillet.

Anime vil være tilgængelig i hele verden i 2021.

https://youtu.be/-qCU89re1Vk

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.