Connect with us

Hi, what are you looking for?

Foto

Fotos fra Japan 25 september 2020: Fuji, Hokkaido, Kyoto, Katsuoji

Pagode foran Fuji i sneen

Foto Japan 日本

Hokkaido

Foto dfg_mgk

Kilde Japan Blossoms

Efterår i Kyoto

Efterår i Kyoto

Foto rkrkrk

Kilde Japan Blossoms

Fushimi borgen i Kyoto

Kyotos Fushimi borg blev oprindeligt bygget i slutningen af 1500-tallet, men blev ødelagt af et jordskælv to år efter, at det blev færdigt. Bygningen, du ser der i dag, er en kopi af originalen, som blev bygget i 1960’erne.

Foto ag.lr.88

Kilde Japan Blossoms

Katsuoji-templet

Katsuoji-templet først blev bygget i 727 af buddhistiske præster Zenchu og Zensan. Først var det kun en lille hytte, men gennem årene voksede det til at blive dette smukke tempel omgivet af betagende natur. Da kejser Seiwa blev syg, troede folket, at bønner, der blev tilbudt her, hjalp ham med at genvinde sit helbred.

Foto 0214.aisuai

Kilde Nature of Japan

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X