Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 12 oktober 2020: Higurashi, I’ve Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level, Moriarty the Patriot, Stand By Me Doraemon 2, Wonder Egg Priority

Den ny Higurashi er ikke et remake

Den anden episode af Higurashi: When They Cry – New, den nye Higurashi: When They Cry (Higurashi no Naku Koro ni) anime-projekt, annoncerede at anime seriens titel i virkeligheden er Higurashi: When They Cry – GOU. Funimation rapporterede titlen som serieens “ægte” titel “, som skaberne bevidst ikke afslørede for verden før i afsnit 2.”

GOU, eller 業, betyder både karma og skæbne i Buddhistiske tekster.

Kilder

AnimeNewsNetwork

MyAnimeList

Wakanim

I’ve Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level anime trailer

Medarbejderne i tv-anime af forfatteren Kisetsu Morita og illustrator Benios I’ve Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level (Slime Taoshite 300-nen, Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita) light novel serie afslørede en reklamevideo, to nøglebilleder, hovedpersonalet og foråret 2021 premiere for den kommende anime adaption.

Kilder

AnimeNewsNetwork

MyAnimeList

Moriarty the Patriot anime del 2 på 12 afsnit begynder til april 2021

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Ryōsuke Takeuchi og Hikaru Miyoshis Moriarty the Patriot (Yūkoku no Moriarty) manga afslørede fredag, at anime serie n får en anden halvdel, der får premiere til april 2021. Anime serien vil have i alt 24 episoder.

Kilde

AnimeNewsNetwork

Stand By Me Doraemon 2 CG film trailer

TOHO begyndte at streame en trailer til deres Stand By Me Doraemon 2 CG-anime-film, og traileren afslører, at filmen er blevet omlagt i Japan til den 20. november. Traileren afslører og viser også filmens temasang “Niji” (Rainbow) af Masaki Suda.

Kilde

AnimeNewsNetwork

CloverWorks afslører original TV anime Wonder Egg Priority til januar 2021

Anime-studiet CloverWorks (DARLING in the FRANXX, The Promised Neverland, Fate/Grand Order Absolute Demonic Front: Babylonia) meddelte fredag, at det producerer en original TV-anime med titlen Wonder Egg Priority, der får premiere til januar 2021. NTV og docomos DN Dream Partners samarbejder for første gang med Aniplex om at producere denne serie.

Kilde

AnimeNewsNetwork

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

X