Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Blandede nyheder: Danmachi, Fire Force, JoJo, KitKat

Fire Force har mere end tolv millioner manga eksemplarer i omløb over hele verden

Mad

De japanske KitKat er blevet mindre

Japanske chokolade elskere har dokumenteret hvordan de elskede japanske KitKats er blevet mindre, og Nestlé Japan udsendte da oså en pressemeddelelse med detaljer om den opdaterede KitKat den 1. september. Vægtændringen blev offentliggjort deri, og hvor den originale KitKat mini går fra 11,6 til 9,9 gram vil andre mini-smagsvarianter falde fra 11,3 til 9,7 gram.

De japanske KitKat er blevet mindre

Den nye reklame for de fornyede KitKats fremhæver det faktum, at de nu indeholder 10 procent mindre sukker (hvilket er logisk da de er mindre…)

Nestlés repræsentant sagde, at virksomheden er opmærksom på klager fra forbrugere på grund af den mindre størrelse, men de hævder, at ændringen blev implementeret som svar på forbrugernes feedback om, at “den konventionelle produktstørrelse måske er for stor.”

Kilde

Manga

Fire Force har mere end tolv millioner manga eksemplarer i omløb over hele verden

Efter at det blev afsløret i slutningen af ​​september 2020, at serien havde overskredet en samlet verdensomspændende oplag på elleve millioner bøger, er dette antal nu allerede blevet korrigeret op til mere end tolv millioner eksemplarer – kun tre uger senere.

Fire Force har mere end tolv millioner manga eksemplarer i omløb over hele verden

Kilde

Teknik

Hestia viser vej i gps app

Gudinden Hestia er kommet ned til det moderne dødelige område af smartphones, motorveje og motorkøretøjer gennem et samarbejde mellem Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? III og MAPLUS. Som navigationsappens nyeste stemmepakke er den energiske og varmhjertede gudinde nu klar til at rekruttere dig til sin Familia og hjælpe dig med at finde dig vej rundt i byen.

Hestia viser vej i gps app

Det udskiftelige sæt indeholder visuelle billeder af Hestia og linjer, der er udtalt af Inori Minase, der vil hjælpe brugerne med at navigere til deres destination. Nedenfor er nogle eksempler på linjer:

  • “Godmorgen, nybegynder! Arbejd hårdt i dag og bidrager til Familia!”
  • “Du vil tage en tur med mig? Mmmm, det er godt at være ærlig.”
  • “Jeg er glad for, at mit barn vokser op. Fortsæt det gode arbejde!”

Kilde

TV

JoJo’s Bizarre Adventure spinoff Thus Spoke Rohan Kishibe laves til live-action mini-serie

NHK meddelte onsdag, at de producerer en live-action mini-serie på tre episoder baseret på Thus Spoke Kishibe Rohan (Kishibe Rohan wa Ugokanai), Hirohiko Arakis spinoff manga til hans JoJo’s Bizarre Adventure manga.

JoJo's Bizarre Adventure spinoff Thus Spoke Rohan Kishibe laves til live-action mini-serie

Issei Takahashi (Whisper of the Heart, live-action Ikebukuro West Gate Park, March comes in like a lion) spiller hovedrollen Rohan Kishibe, og episoderne får premiere på NHK General Channel den 28., 29. og 30. december kl. 22.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af blonde piger: En elver, en cosplayer, en sangerinde og en dæmon.

Anime

Til januar kommer der en ny anime fra instruktøren og studiet bag Banana Fish kaldet Bucchigiri?!

Figurer og merchandise

Seks kommende nendoroids, fra skoleelever og skolelærere til shounen kæmpere og skibe til det nok stadig største virtuelle idol.

Anime

Her er den primære trailer for en af de mere usædvanlige isekai serier – og det siger en del! Vi taler selvfølgelig om "Reborn...