Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Demon Slayer, Hetalia, Kaguya-sama Love is War, Tokyo Babylon, Way of the Househusband

Kaguya-sama: Love is War anime får 3 sæson og OVA

Demon Slayer filmen er den film der hurtigst har tjent 10 milliarder yen i Japan

TOHO og Aniplex meddelte mandag, at Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train (Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha-Hen) filmen har solgt 7.983.442 billetter for at tjene 10.754.232.550 yen (~645 millioner kr) på de første 10 dage. Filmen satte dermed en ny rekord i Japan for den hurtigste film til at tjene 10 milliarder yen og slog Chihiro og Heksene ud (som i øjeblikket er den mest indtjenende film nogensinde i Japan efter at have tjent 30,8 milliarder yen). Chihiro og Heksene tog 25 dage at nå 10 milliarder yen, da den havde premiere i Japan i 2001.

Demon Slayer filmen er den film der hurtigst har tjent 10 milliarder yen i Japan

Kilder

Hetalia World☆Stars kommer som anime til foråret 2021

Et websted og Twitter-konto åbnede søndag (som er den 25. oktober, “Verdens fødselsdag”) for at meddele, at Hidekaz Himaruyas Hetalia WorldStars manga inspirerer en ny anime til foråret 2021.

Kontoen meddelte også, at Hetalia World☆Stars mangaen genoptages og at Himaruya vil lancere en ny manga med et hemmeligt tema i Shueishas Jump SQ. magasinets januar nummer, der udkommer den 4. december.

Hetalia World☆Stars kommer som anime til foråret 2021

Kilder

Den officielle Twitter-konto for Kaguya-sama: Love is War TV anime serien annoncerede søndag, at anime vil få en tredje sæson samt et OVA-projekt. OVAen udkommer i 2021, sæsonen ved vi ikke noget om endnu.

Kaguya-sama: Love is War anime får 3 sæson og OVA

Kilder

CLAMPs Tokyo Babylon manga kommer som TV anime i 2021 lavet af GoHands

King Amusement Creative meddelte mandag på sin officielle YouTube-kanal, at CLAMPs Tokyo Babylon manga inspirerer Tokyo Babylon 2021 TV-anime næste år. Studiet GoHands (Hand Shakers, K) producerer den “helt nye anime, der finder sted i Tokyo i 2021.”

https://youtu.be/NojVXNtMJkE

Tokyo Babylon mangaen udkom oprindeligt fra 1990 til 1993 med baggrund i tilbagegangen i den japanske økonomi, da boble-æraen sluttede.

CLAMPs Tokyo Babylon inspirerede også to OVAer i 1992 og 1994 og en live-actionfilm i 1993. Selvom det bekræftes, at den nye Tokyo Babylon-tilpasning vil foregå i 2021, er det ikke blevet annonceret, hvad historien vil være eller nogen af rollebesætningen og personalet.

Beskrivelse (af mangaen)

Det er 1991, de sidste dage af Japans bobleøkonomi, og penge og elegance flyder gennem gaderne. Det gør også mørkets strømme under dem, der giver nærende onde ånder, som kun onmyoji – Japans legendariske okkultister – kan bekæmpe. De to mest magtfulde onmyoji er i de usandsynlige skikkelser af en smuk ung dyrlæge, Seishiro, og teenagerarvingen til den gamle Sumeragi-klan, Subaru.

CLAMPs Tokyo Babylon manga kommer som TV anime i 2021 lavet af GoHands

Kilder

Way of the Househusband manga kommer som anime serie med Kenjiro Tsuda i 2021

Netflix Anime Festival 2020 annoncerede, at Kousuke Oonos The Way of the Househusband (Gokushufudō) manga inspirerer en anime-serie, der får premiere verdensomspændende på Netflix i 2021.

Anime serien vil have Kenjiro Tsuda i hovedrollen som “den udødelige Tatsu”, en gangster der opgav det kriminelle liv for at blive hjemmegående husfar. Kenjiro Tsuda både instruerede og medvirkede som Tatsu i en live-action reklamevideo for mangaen i december sidste år.

Way of the Househusband manga kommer som anime serie med Kenjiro Tsuda i 2021

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X