Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Shadows House og Neflix – High-Rise Invasion, Pacific Rim, Spriggan

Netflix anime i 2021

Shadows House teaser billede

Et nyt teaser billede og den officielle hjemmeside er blevet offentliggjort for Shadows House, en kommende tv-anime baseret på den overnaturlige drama manga om ansigtsløse skyggefolk og deres levende dukketjenere, der beboer et gådefuldt palæ.

Teaser billedet (herunder) har hovedpersonerne, Kate Shadow og Emilyko, der holder hænder foran et mørkt, antikt spejl.

Shadows House teaser billede

Der er ikke kommet mere information om serien endnu.

Kilder

Crunchyroll

MyAnimeList

Netflix

High-Rise Invasion survival horror manga kommer som anime-serie til februar 2021

Netflix meddelte tirsdag, at Tsuina Miura og Takahiro Ōbas High-Rise Invasion (Tenkū Shinpan) survival horror manga inspirerer en anime-serie. Netflix udgav en teasertrailer, som afslørede showets verdensomspændende premiere i februar 2021 på streamingplatformen.

Netflix beskriver anime seriens historie

Den forskruede og blodige dødsspil manga High-Rise Invasion, skabt af Tsuina Miura (Ajin – Demi-Human) og Takahiro Ōba (Box!), får endelig en anime-adaption!
Gymnasieeleven Yuri Honjo befinder sig faret vild i et “unormalt rum”, hvor utallige skyskrabere er forbundet med hængebroer og “maskerede figurer” slagtet nådesløst deres forvirrede og flygtende ofre. For at overleve i denne helvedes verden har hun to valg: dræb de maskerede figurer eller blive dræbt. Yuri er fast besluttet på at overleve for at ødelægge denne irrationelle verden, men hvad bliver hendes ultimative skæbne?

Anime serien åbnede også et officielt websted, hvor den afslørede to nøglebilleder, en “menneskelig” version og en “maske” -version, begge kan ses ovenfor.

Kilde

Pacific Rim: The Black anime serie kommer i 2021

Netflix Anime Festival 2020 annoncerede Pacific Rim: The Black anime-serien til 2021 og udgav de første teaser screenshots, vist nedenfor:

Polygon Pictures (BLAME!, Godzilla: Kaijū Wakusei filmtrilogi) producerer den 3D-animerede serie baseret på live-action Pacific Rim filmene. Craig Kyle og Greg Johnson er co-showrunners i serien hos Legendary Entertainment, og historien vil “følge to søskende – en idealistisk teenagedreng og hans naive yngre søster – der er tvunget til at lede en forladt Jaeger over et fjendtligt landskab i en desperat forsøg på at finde deres forsvundne forældre.

Kilde

Spriggan anime serie teaser trailer

Netflix afslørede en teasertrailer til David Produktions nye anime-serie baseret på Hiroshi Takashige og Ryōji Minagawas Spriggan (Striker) manga.

Hiroshi Kobayashi (Rage of Bahamut Genesis assistant director, Kill la Kill episode director) instruerer anime serien. Hiroshi Seko (Attack on Titan, Mob Psycho 100, Jujutsu Kaisen) superviser og skriver seriens manuskripter, og Shūhei Handa (Little Witch Academia) designer personerne.

Netflix debuterer anime over hele verden i 2021.

Mangaens historie handler om Yū Ominae, en gymnasieelev, der også er en Spriggan, en agent, der er hyret af ARCAM Corporation for at beskytte de gamle levn fra en avanceret ældre civilisation fra at falde i hænderne på stater og enheder, der ønsker at misbruge dem.

Kilde

Netflix anime i 2021

Her er en grafik og link til omsamling af info om hvad der kommer af anime på Netflix i 2021. Flere af dem er allerede beskrevet ovenfor og ellers tidligere på siden her også.

Netflix anime i 2021

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X