ClariS afslører deres ansigter under online koncert

Mainichi Shimbuns Mantan Web rapporterede, at den musiker duoen ClariS, der holder sangernes identitet hemmelig, afslørede deres ansigter ved deres første online koncert tirsdag. Mantan Web offentliggjorde to fotos fra koncerten, som vist nedenfor:

Eventet fejrede duoens 10-års jubilæum. Deres greatest hits albums “ClariS 10th Anniversary BEST – Pink Moon -” og “ClariS 10th Anniversary BEST – Green Star -” blev i samme anledning udgivet. Første udgaven blev af de to albums blev afsløret ved koncerten, og bagefter dukkede ClariS op uden deres masker.

Sangerne optrådte under slør ved deres første solokoncert i 2015. De afslørede kort deres ansigter ved deres første Budōkan-koncert i 2017, men har generelt fortsat brugt masker og opretholdt deres anonymitet. Deres næste liveoptræden bliver en julestream den 24. december.

ClariS er en pigeduo bestående af Clara og Karen, der debuterede i 2010. De har sunget temasange til populære anime, herunder Puella Magi Madoka Magica, Oreimo, Nisekoi og Eromanga Sensei. Det oprindelige medlem Alice forlod gruppen i juni 2014, men Karen sluttede sig til enheden i november samme år.

Kilde

Demon Slayer dominerer den japanske single salgs-liste

Ud over den enorme biograf-billet succes har Demon Slayer: Kimtetsu no Yaiba også indtaget Japans musikscene. Tre sange fra mega-hit anime-serien – “Homura” (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train tema sang), “Gurenge” (TV anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba åbnings tema), og “Kamado Tanjiro no Uta “(The Song of Tanjiro Kamado / TV anime 19. episode insert sang) dominerer Oricons seneste ugentlige digitale single chart.

LiSAs seneste 17. single-sang “Homura” blev downloadet 133.087 gange og har været på toppen af ​​diagrammet i to på hinanden følgende uger (se herunder for mere om hvordan sangens CD-single også har toppet det ugentlige CD-single-salg to uger i træk).

“Homura” musikvideo

Selvom der er gået 18 måneder siden den digitale udgivelse i april 2019, blev hendes 15. single-sang “Gurenge” nummer to med 36.451 downloads. Det var første gang, at hun dominerede nummer første og anden pladsen på salgslisten i sin karriere.

“Gurenge” kort musikvideo

På tredjepladsen kom “Kamado Tanjiro no Uta” af Go Shiina med Nami Nakagawa. Sangen er endnu ikke udgivet i cd-format.

"Kamado Tanjiro no Uta" digital single cover
“Kamado Tanjiro no Uta” digital single cover

I mellemtiden tog “Homura” også nr. 1 i Oricons ugentlige streaming-rangliste med rekordstore 16.741, 278 streams. Det overgik den tidligere rekord på 9.758.407 streams præget af NiziUs “Make you happy” i juli.

Kilde

Crunchyroll

Den populære cosplayer Enako bliver sangerinde

Den populære japanske cosplayer Enako debuterer som solosanger med sit første mini-album “Dress Code”, der udgives af CAT Entertainment den 16. december 2020.
Det indeholder singlerne og albummet fra cosplayer idol-gruppen Panache! (2012-2013), hun har tidligere udgivet flere cd’er, men dette er den første cd, der udgives under hendes eget navn.

Den populære cosplayer Enako bliver sangerinde

Albummet med fem sange vil blive lydproduceret af Tom-H@ck (OxT, MYTH & ROID). Ud over “Meitantei Kimi ni Tsugu” af Masayoshi Oishi (“Yokoso Japari Parke he”), Koyoko Kusano (“Gurenge”), ZAQ, Q-MHz og en skaberenhed KanadeYUK, der tilhører til Tom-H@cks skaberteam TaWaRa vil levere de andre fire sange i albummet.

Kilde

Crunchyroll

LiSA er den første solo kvindelige kunster i et årti der har været i toppen af single salget i flere uger

LiSA er den første solo kvindelige kunster i et årti der har været i toppen af single salget i flere uger

LiSAs nye single “Homura” (temasangen til Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train filmen) var i tp uger nummer 1 på Oricons single liste. Den solgte omkring 42.000 eksemplarer fra den 19. oktober til den 25. oktober. Hun er den første kvindelige solo-kunstner, der har rangeret nr. 1 i to uger i træk, siden Kana Uemura opnåede denne bedrift med “Toilet no Kami-sama” i januar 2011, ni år og 10 måneder siden.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,