Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Film, Japan, manga og musik nyheder: Shin Ultraman, Fire Force, fyrtårne som pretty boys, Sword Art Online Alternative GGO mangaen slutter og der danses til Kaguya-sama

Hideaki Anno og Shinji Higuchis Shin Ultraman afslører udgivelse til forsommeren 2021

Film

Hideaki Anno og Shinji Higuchis Shin Ultraman afslører udgivelse til forsommeren 2021

Den officielle hjemmeside for Shin Ultraman filmen meddelte tirsdag at den kommende “genopbygning” af Ultraman franchisen vil blive frigivet i begyndelsen af sommeren 2021. Meddelelsen var en del af åbningsceremonien for Tokusatsu Archive Center i Sukagawa City, Fukushima præfektur, hvor en statue af den nye Ultraman blev afsløret.

Filmen, skrevet af Evangelions Hideaki Anno og instrueret af Shin Godzillas Shinji Higuchi, siges at have samme indflydelse på den originale Ultra serie som Shin Godzilla fik ved opdateringen af den originale Godzilla film til den moderne æra.

Kilde

Japan

Fire Force samarbejder med Japans brand- og katastrofe håndteringsagentur for at hjælpe med rekruttering

Den anden sæson af Fire Force samarbejder med Japans Fire and Disaster Management Agency (FDMA) for at øge rekrutteringen til at blive ægte brandmænd. FDMA blev oprettet Japan for at have ensartede politikker mellem alle præfekturer og kommuner, men administrerer ikke direkte lokale brandvæsener og overlader det til regionale kontorer og kommuner.

Fire Force samarbejder med Japans brand- og katastrofe håndteringsagentur for at hjælpe med rekruttering

Kilde

Japans fyrtårne bliver til pretty boys

Akari no Moribito (Fyrtårns vogterne) har ligesom tidligere placeringsbaserede anthro-projekter som primært mål at tiltrække turister til steder uden for de typiske steder i håb om at genoplive området. Det primære billeder (herunder) har tre karakterer, der repræsenterer Tsunoshima Fyr i Yamaguchi præfektur, Kyogamisaki Fyr i Kyoto og Kashinozaki Fyr i Wakayama præfektur.

Japans fyrtårne bliver til pretty boys

Kilde

Manga

Sword Art Online Alternative GGO mangaen slutter om tre kapitler

Manga-skaberen Tadadi Tamori meddelte den 27. oktober, at Sword Art Online Alternative Gun Gale Online mangaen slutter om tre kapitler, og mangaens fjerde bind vil være det sidste bind. Hvis der ikke er nogen forsinkelser, slutter mangaen til januar. Mangaen fører historien til slutningen af den første Squad Jam-bue af de originale light novels, og Tamori tilføjede, at der indtil videre ikke er andre planer om at tage historien om den anden Squad Jam ark op.

Tamori forklarede, at mangaen oprindeligt skulle ende med tre bind, men det endte med at blive fire bind. Tamori tilføjede derefter, at der var mange grunde til, at mangaen sluttede, men til sidst blev det kogt ned til, at det blev vanskeligt for dem at komme videre, og at selvom de personligt ikke ville have noget imod at fortsætte, var det også okay, hvis det senere blev besluttet at nogen måske fortsætter mangaens historie med en anden tegner.

Sword Art Online Alternative GGO mangaen slutter om tre kapitler

Kilde

Musik

Kaguya-sama sæson 2 åbnings sangerinden danser Chikttato Chika Chika dansen i cosplay

Sangerinden Airi Suzuki kan ikke kun synge, som hun beviser i åbningstemaet “DADDY! DADDY! DO!” til anden sæson af KAGUYA-SAMA: LOVE IS WAR sammen med Masayuki Suzuki, hun kan også danse!

Dette viser hun i en video, som hun lagde online den 30. oktober. Her danser hun til anden slutningssang til KAGUYA-SAMA, “Chikatto Chika Chika”, i fuldt cosplay.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X