Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Spil, sport og teater nyheder: Sega lukker arkader, Olympiske Lege, Haikyuu, Yoko Kanno og Takarazuka

Sega Sammy dropper deres arkadehaller i Japan

Spil

Sega Sammy dropper deres arkadehaller i Japan

Sega Sammy Holdings Inc. offentliggjorde onsdag, at de vil trække sig ud af spil arkadehaller i Japan ved udgangen af dette år midt i påvirkningerne af coronavirus pandemien.

Det japanske selskab vil sælge en andel på 85,1% i Sega Entertainment Co., et datterselskab, der driver forlystelsesfaciliteter, til Genda Inc., et arkadespiludlejningsfirma.

De store Sega arkadehaller har været meget i øjnefaldende i især dele af Tokyo, men det overrasker ikke da de har lukket flere i den seneste tid.

Kilder

Sport

Olympiske arrangører vil tilføje et lokalt strejf til legene

Det japanske sprog vil bestemme rækkefølgen af landene til den olympiske parade (altså a-i-u-e-o-ka-ki… frem fra abcde), mens japanske atleters navne vises efternavn først som de har tradition for (modsat det vestlige fornavn først).

Kilde

Teater

Fotos fra det seneste Haikyu!! Stage Play “The Dumpster Battle” med Karasuno vs. Nekoma

Hyper Projection Engeki Haikyu!! Gomisuteba no Kessen (The Dumpster Battle), det seneste tiende show fra teater adaptionen af Haruichi Furudates volleyball-tema sports manga Haikyu!! har snart premiere. En generalprøve til introduktion af alle stykket roller og deres optrædener på scenen var åben for pressen, og du kan se billederne leveret af Kyodo Medias nedenfor.

Showet fokuserer på kampen mellem Karasuno High og Nekoma High den tredje dag i Spring Interhigh Tournament. Det blev kåret som #1 af mangaens læsere i Best Game Poll, som blev afholdt for at fejre mangaens syvende jubilæum i februar-marts 2019. Kampen mellem Karasuno og Nekoma fik 8.011 stemmer, hvilket var 2.148 mere end den næstmest populær kamp, Karasuno imod AobaJohsai.

Billetterne til de første 22 shows i Tokyo, Osaka og Miyagi er allerede udsolgt.

Kilde

Anime musik legenden Yoko Kanno til at komponere musik til Japans Takarazuka rent kvindelige revy

Selv i et land med så stolte teaterformer som kabuki og noh kan intet helt matche det bombastiske skuespil i Takarazuka Revue. Dannet i 1913 har den kvindelige skuespilorganisations overdådige, enestående sceneshows givet dem en inderligt loyal fanebase, der nu strækker sig ud over kun Japan.

Takarazuka-listen er opdelt i separate trupper, og i vinter har Snow Troupe premiere på sin nyeste musical, som vil fungere som afsked til både dens øverste mandlige skuespillerinde, Futo Nozomi, og den øverste kvindelige skuespillerinde, Kiho Maaya. Stykket henleder imidlertid også opmærksomhed for, hvem der kommer med som ny på det kreative team: Yoko Kanno, den talentfulde musiker, der skabte soundtracket til den anerkendte anime Cowboy Bebop, fungerer som komponist til den kommende Takarazuka produktion.

Anime musik legenden Yoko Kanno til at komponere musik til Japans Takarazuka rent kvindelige revy

Stykket, med titlen Arabesque: Silk Road – The Thief and the Jewel, foregår under storhedsdagene for den øst-vestlige handelsrute og fortæller historien om en tyv, der stjæler en blå diamant fra en handelsvogn og sætter i gang en historie, der overskrider tid og rum.

Selvom denne setting måske lyder som en uoverensstemmelse for dem, der kun er bekendt med de jazzinfunderede stykker, som Kanno skabte til Cowboy Bebop, dækker hele omfanget af hendes professionelle sangsmede en svimlende række genrer, som vist i lydsporene, hun komponerede til anime som Ghost in the Shell, Macross og Escaflowne.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Nyheds links

Her er en trailer for det kommende Goblin Slayer strategi rollespil.

Anime

Vi kan sætte tjek ved endnu en sportsgren som anime: Cykelløb for kvinder.

Anime

Det populære spil (med de endnu mere populære lår) kommer som anime her til sommer 2023.

Anime

En kommende serie om en voksen fotograf og en ung racerkører der mødes på banen.