Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Back Arrow, Bakuten, Gintama, Promised Neverland, Yatogame-chan

Gintama anime special streames efter THE FINAL filmudgivelsen

Back Arrow TV anime info

Den officielle webside for den kommende anime Back Arrow afslørede torsdag, at anime serien får premiere til januar 2021 og vil vises over to kvartaler af året. Webstedet afslørede også et nyt billede (herunder), nyt design og flere medarbejdere.

Back Arrow TV anime info

Kilde

Bakuten!! rytmisk gymnastik TV anime kommer til april

Fuji TV afslørede torsdag en ny original TV anime med titlen Bakuten!! (Backflip!!), der får premiere i deres notaminA anime-blok næste april (2021).

Anime serien, der foregår i Miyagi-præfekturet, slutter sig til Misaki no Mayoiga og Hula Fulla Dance som en del af et større initiativ til at promovere henholdsvis Miyagi, Iwate og Fukushima. “Zutto Ōen Project 2011 + 10 …” er også til minde om Tōhoku-jordskælvet i 2011 og tsunamien for 10 år siden (som vi kalder Sendai katastrofen herhjemme, selvom Sendai kun er én af byerne i det større område der blev ramt – som japanerne har navngivet katastrofen efter).

Bakuten!! rytmisk gymnastik TV anime kommer til april

Kilde

Gintama anime special streames efter THE FINAL filmudgivelsen

Afslutningen på den langvarige Gintama anime franchise, den tredje og sidste film Gintama THE FINAL udkommer i Japan den 8. januar 2021, men det er alligevel ikke slutningen på det hele (hvilken stor overraskelse (ironi kan forekomme)). En uge efter premieren, den 15. januar, bekræftes en helt ny speciel anime-episode, der udelukkende streames på den japanske streamingtjeneste dTV.

dTV er den største japanske mobiltelefonoperatør NTT Docomos streamingtjeneste, og den har da også tilbudt alle episoder af Gintama TV-serien og de to anime-film – Gintama: The Movie (2010) og Gintama: The Movie: The Final Chapter: Be Forever Yorozuya (2013).

dTVs officielle YouTube-kanal har udgivet en 80-sekunders meddelelse trailer fortalt af Gintoki Sakata (stemme Tomokazu Sugita), men ingen detaljer om episoden afsløres.

Kilde

THE PROMISED NEVERLAND sæson 2 TV anime kommer den 7 januar

På “Fuji TV Anime Lineup Press Conference 2020” livestream-begivenheden torsdag blev det afsløret at den anden sæson anime baseret på Kaiu Shirai og Posuka Demizus The Promised Neverland manga får premiere som del af Fuji TVs Noitamina program blok den 7. januar 2021.

THE PROMISED NEVERLAND sæson 2 TV anime kommer den 7 januar

Kilder

Yatogame-chan Kansatsu Nikki får 3 sæson til januar 2021

Den officielle hjemmeside for Yatogame-chan Kansatsu Nikki anime serien bekræfter at den tredje sæson vises i Japan fra januar 2021.

Yatogame-chan Kansatsu Nikki får 3 sæson til januar 2021

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X