Demon Slayer filmen sætter fortsat salgsrekorder

Demon Slayer: Mugen Train fortsætter med at bryde rekorder og er nu den hurtigste film til at tjene mere end 20 milliarder yen i de japanske biografer. Den gjorde det på mindre end halvdelen af ​​den tid det tog Hayao Miyazakis Chihiro og Heksene der tog 61 dage at nå milepælen sammenlignet med 24 for Mugen Train.
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba filmen solgte også 15.373.943 billetter i Japan på bare 24 dage, hvilket igen gjorde det på mere end halvdelen af ​​tiden for Hayao Miyazakis Chihiro og Heksene, der solgte 15 millioner billetter på 60 dage.

Med indtjeningen på over 20 milliarder yen overhaler Demon Slayer: Mugen Train den enormt populære Harry Potter and the Philosopher’s Stone for at blive den 5. mest indtjenende film i regionen. På anime-siden er Demon Slayer: Mugen Train nu den 3. mest indtjenende anime-film i regionen efter at have overgået Det Levende Slot Når man kombinerer begge diagrammer, er Mugen Train kun nu under Makoto Shinkai’s Your Name, der tjente 25,03 milliarder yen i løbet af sin lange biografvisning i Japan.

Kilder

Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro TV anime info

Den officielle hjemmeside for den kommendeTV anime serie baseret på Nanashis Don’t Toy with Me, Miss Nagatoro (Ijiranaide, Nagatoro-san) manga, meddelte fredag, at Sumire Uesaka, der lægger stemme til den titulære heltinde Nagatoro, vil synge animeens åbningstema. Hjemmesiden afslørede også et billede og et lyddrama af Uesaka.

Anime serien får premiere i foråret 2021.

Medvirkende inkluderer:

  • Sumire Uesaka som Nagatoro
  • Daiki Yamashita som Senpai
  • Mikako Komatsu som Gamo-chan
  • Aina Suzuki som Yosshii
  • Shiori Izawa som Sakura
Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro TV anime info

Kilder

Idaten Deities In The Peaceful Generation anime info

TV-anime-tilpasningen af Coolkyoushinja (Miss Kobayashi’s Dragon Maid) og Amahara (Interspecies Reviewers) fælles mangaserie Idaten Deities In The Peaceful Generation (Heion Sedai no Idaten-tachi) vil blive animeret af MAPPA, meddelte Fuji TV under deres anime upfront-præsentation .

Den første fulde visuelle og teaser trailer blev frigivet, der afslørede, at serien har premiere i Noitamina-blokken til juli 2021.

Dette er den anden TV anime fra Coolkyoushinja, der udsendes i 2021 – efter Miss Kobayashis Dragon Maid S. Coolkyoushinja tegner mangaen til Amaharas version af serien, der frigives online.

Idaten Deities In The Peaceful Generation anime info

Kilde

Mewtwo fra den første Pokémon film kommer med i kommende Pokémon Journeys TV anime ark

Efter genindspilning af den første Pokémon anime film i 2019 vender den originale Mewtwo fra den første film Pokémon: The First Movie (og Mewtwo Returns TV-anime-specialen) tilbage til anime-franchisen i en kommende ark i Pokémon Journeys, hvor stemmeskuespilleren vender tilbage til rollen og et helt nyt billede til minde om lejligheden.

Mewtwo fra den første Pokémon  film kommer med i kommende Pokémon Journeys TV anime ark

Efter ikke at have været væk fra franchisen i næsten 20 år (siden TV-specialen), er dette kun anden gang den japanske skuespiller Masachika Ichimura gentager sin rolle i Pokémon anime-franchisen og første gang i en helt ny historie efter 3DCG genindspilning af Mewtwo Strikes Back: Evolution filmen i 2019. Der har været andre Mewtwo i Pokémon animeen, men dette er tilbagevenden til den originale.

Den kommende episode, der har titlen “Battle & Get! Mewtwo’s Revival” i Japan, sendes i Japan den 20. november og ser Ash og Go lede til Mewtwos ø for en 3-delt bue.

Kilde

Den kommende Sword Art Online: Progressive er en film fra A-1 Pictures, der får premiere i 2021

Historien om Aincrad, den første ark i den populære TV-anime-serie Sword Art Online, genfortælles i den kommende Sword Art Online Progressive THE MOVIE: Aria of a Starless Night (Sword Art Online Progressive THE MOVIE: Hoshinaki Yoru no Aria), som udkommer i 2021. Den første trailer til anime-filmen blev vist på den officielle Twitter-konto for filmen sammen med et billede med Asuna og Kirito, og hovedpersonalet og rollebesætningen.

Den kommende Sword Art Online: Progressive er en film fra A-1 Pictures, der får premiere i 2021

Kilde

Kategoriseret i: