Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Demon Slayer, Magical Doremi, Seven Deadly Sins, That Time I Got Reincarnated as a Slime

Ny Seven Deadly Sins TV video med info

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba filmen er den 7 største på verdensplan i 2020

Underholdningsnyhedswebstedet Deadline rapporterede mandag, at Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train anime nu er den syvende bedst tjenende film på verdensplan i 2020, når de japanske billetsalt kombineres med Taiwans billetsalt. (Filmens samlede japanske billetsalg alene gør den til den ottende mest indtjenende film på verdensplan.) Filmen er også den femte mest indtjenende film uden for USA og den næsthøjest optjente animationsfilm over hele verden. Den eneste animerede film fra 2020, der har tjent mere indtil videre, er den kinesiske film Legend of Deification med et beløb svarende til US 240,5 millioner dollar, og Demon Slayer er et godt stykke over #3 animationsfilmen i hele verden, Pixar’s Onward (US $ 141,5 millioner).

Filmen har solgt 15,37 millioner billetter for at tjene over 20.483.611.650 yen (ca. 197 millioner dollars) alene i Japan. Det er nu den femte mest indtjenende film nogensinde i Japan, der overgår Harry Potter and the Sorcerer’s Stone 20,3 milliarder yen brutto og bliver den tredje mest indtjenende anime-film nogensinde i Japan.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba toppede det globale billetsalg sidste weekend

Kilde

Looking for Magical Doremi film videoer viser de tre heltinder

Toei begyndte at streame tre specielle videoer onsdag for Looking for Magical DoReMi (Majo Minarai o Sagashite), den helt nye anime-film, der fejrer 20-årsdagen for Ojamajo Doremi magical girl anime-franchisen. Hver video fremhæver en af filmens tre heltinder: Sora, Mire og Reika (i den rækkefølge fra top til bund i videoerne nedenfor).

Filmen har premiere i de japanske biografer i dag efter en COVID-19 forsinkelse.

Kilde

Ny Seven Deadly Sins TV video med info

Den officielle hjemmeside for Seven Deadly Sins anime serien afslørede en ny salgsfremmende video og billede for The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgment (Nanatsu no Taizai: Fundo no Shinpan), franchisens nye TV-anime-serie, onsdag. Videoen viser den afsluttende historie, afslører animes personale og 6. januar premiere dato på TV Tokyo.

Ny Seven Deadly Sins TV video med info

Kilde

That Time I Got Reincarnated as a Slime sæson 2 video og info

Den officielle hjemmeside for den anden anime-sæson af That Time I Got Reincarnated as a Slime begyndte at streame en ny reklamevideo for anime serien mandag. Videoen afslører og forhåndsviser animeens åbningstema “Storyteller” af TRUE og afslører også nye rollebesætningsmedlemmer. Webstedet afslørede også, at STEREO DIVE FOUNDATION vil udføre den afsluttende temasang.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X