Skip to content Skip to footer

Con, merchandise, mode og spil nyheder: Katsucon, Metapod, cyperpunk og læbestift, KonoSuba i hele verden

Con

Marylands Katsucon aflyser 2021 begivenhed

Jeg kender flere, der indimellem tager til conventions i USA, så jeg tænkte dette var relevant at dele selvom det ikke rammer størstedelen af danske fans.

Det officielle websted for Marylands Katsucon meddelte onsdag, at folkene bag har aflyst 2021 begivenheden på grund af den igangværende COVID-19-pandemi. Personalet sigter mod at afholde connen igen i 2022. Aflysningen er connens første i 27 år.

Kilde

Merchandise

Metapod sovepose

Dette billede af en mand, der trækker sig tilbage i en kæmpe Metapod-dragt med billedteksten “Jeg vil bestemt ikke gå ud” fanger stemningen i 2020 i en nøddeskal. Det er også en rigtig ting, du kan købe, komplet med et behageligt polstret interiør.

Premium Bandai udgiver en polstret dragt (reelt nærmere en sovepose) af kokon Pokémonen. Den er 1,7 meter lang målt diagonalt og beskrives som et ideelt stress aflastningsmiddel for folk, der arbejder hjemmefra. Du kan klatre ind i den og hvile komfortabelt i forskellige positioner.

Kilder

Mode

Cyberpunk kimonoer i Akihabara

En japansk designer, har har Twitter-brugeren Tanago, der stolt kalder sig ”Cyber Mum” delte fotos af den fantastiske kreation online og sagde, at hun er blevet “den første person, der bærer et rigtigt neonrør på ryggen”.

Kilde

Rei Ayanami reklamerer for læbestift

Evangelion piloten Rei Ayanami er blevet model og dukkede op i sin første annonce for make-up mærket KATE’s “KATE: Red Nude Rouge (EV).”

https://youtu.be/Wn0bGlY1RcE

Det korte annoncesegment refererer til elementer fra den oprindelige Neon Genesis Evangelion TV animes åbningssekvens. Annoncen blev animeret af Promare og Kill la Kill alumnen Mai Yoneyama.

Kilde

Spil

KoboSuba mobil spillet Fantastic Days udkommer i hele verden i 2021

Nexon meddelte mandag, at de vil udgive deres Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! Fantastic Days smartphone spil i KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!! franchisen globalt på iOS og Android i 2021 uden for Japan, Kina, Hongkong, Taiwan og Macau.

Spillet debuterede i Japan den 27. februar.

Spillet har en fuldt stemmelagt original historie, og spillerne er i stand til at danne parties med velkendte karakterer og gå i kamp.

Kilde

Skriv en kommentar

Go to Top