Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Cosplay og mode

Drama, Japan, manga og mode nyheder: Attack on Titan, Gintama, Househusband, Lucky Star, Seven Deadly Sins

Seven Deadly Sins får sequel manga til januar

Drama

Way of the Househusband live-action serie får spinoff på Hulu

Hulu Japan fortæller at live-action-serien baseret på Kousuke Oonos The House of the Househusband (Gokushufudō) manga får en spin-off original historie serie. Showet har titlen 3-nen Tatsu-gumi : Gokushufu-sensei og vil handle om hvad der skete, hvis Tatsu blev en vikarlærer i hjemme-økonomi (et japansk skolefag, der er en blanding af hjemkundskab og andre basale husholdningsfærdigheder – hvorfor har vi ikke det her?), mens den rigtige hjemmeøkonomi lærerinde var på barselsorlov. Showet har 6 episoder.

Way of the Househusband live-action serie får spinoff på Hulu

Kilde

Japan

Lucky Stars Konata lyser op på LED-belyst mandhuls-dæksel

Dekorative mandhulsdæksler er et almindeligt syn rundt om i Japan, især i eller omkring byer (jeg har også en stak billeder deraf), der fungerede som rammer for populær anime. I dette tilfælde vil 23 dæksler mellem Tokorozawa Sakura Town og Higashi-Tokorozawa Station blive dekoreret med karakterer, der er relevante for Kadokawas anime- og manga-arbejde.

Konata Izumi fra den populære slice of life komedie Lucky Star allerede opsat sin kunstneriske hyldest. Den anime-besatte high school elev debuterede i Kagami Yoshimizus mange med fire paneler, der først gik i Kadokawa Shotens Comptiq-magasin, inden hun fik en anime-adaption lavet af Kyoto Animation.

Lucky Stars Konata lyser op på LED-belyst mandhuls-dæksel

Ligesom de 22 andre, der kommer, er Konatas dæksel udstyret med LED-lys. Lysene kører fra skumring til daggry og belyser en sti mellem stationen og anime-komplekset. Dette projekt vil være første gang Japan bruger LED-lys på dæksler, og de håber, at belysningen vil gøre det lettere at gå om natten for fodgængere.

Kilde

Manga

Attack on Titan mangaen er 1% – 2% fra at være færdig

Attack on Titan manga creator Hajime Isayama rapporterer at mangaen er 1% til 2% fra at være afsluttet. Isayama talte ved afsløringen af statuerne af mangaens hovedpersoner i hans hjemby Ōyamamachis Ōyama Dam. Han tilføjede, at han har arrangeret stykkerne i afslutningen som slutspillet i et shōgi-spil (japansk skak).

Kilde

Seven Deadly Sins får sequel manga til januar

Årets 50. udgave af Kodansha’s Weekly Shōnen Magazine har meddelt at en direkte efterfølger til Nakaba Suzukis The Seven Deadly Sins manga lanceres i bladets niende 2021-udgave den 27. januar. Magasinet teasede efterfølgerens hovedperson dreng, nye fjende og nyt dyr ledsager (se herunder).

Seven Deadly Sins får sequel manga til januar

Kilde

Mode

Gintama og Adidas arbejder sammen

Til den kommende udgivelse af Adidas ‘adidas CASUAL Collection 2020 Fall / Winter’ udgivelse spillede sportsbeklædningsmærket sportsbolden til Team Yorozuya og samarbejdede med dem ved at have Gintoki, Shinpachi og Kagura klædt i nyt udstyr i splinterny, mere sporty, visualiseringer af trioen.

Det er ikke så stor en overraskelse, for Gintama har tidligere parodieret mærket i serien.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af blonde piger: En elver, en cosplayer, en sangerinde og en dæmon.

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.

Anime

Til januar kommer der en ny anime fra instruktøren og studiet bag Banana Fish kaldet Bucchigiri?!

Figurer og merchandise

Seks kommende nendoroids, fra skoleelever og skolelærere til shounen kæmpere og skibe til det nok stadig største virtuelle idol.