Banished From The Heroes’ Party fantasy slice-of-life romaner laves til TV anime

Kadokawa meddelte tirsdag, at Zappon og Yasumos Banished From The Heroes’ Party (Shin no Nakama janai to Yūsha no Party o Oidasareta node, Henkyō de Slow Life Suru Koto ni Shimashita) light novel serie inspirerer en TV-anime. Mere er der ikke afsløret endnu.

Red var engang medlem af Hero-partiet, en magtfuld gruppe, der var bestemt til at redde verden fra de onde kræfter fra Taraxon, Raging Demon Lord. Det vil sige indtil en af hans kammerater sparkede ham ud. I håb om at leve det lette liv på de åbne vidder er Reds nye mål at åbne et apoteket. At holde hemmeligheden om sit tidligere liv er måske ikke så simpelt som han tror. Især da den smukke Rit, en eventyrer fra hans fortid, dukker op og beder om at flytte ind hos ham!

Yen Press udgiver romanerne på engelsk og beskriver historien således

Ikeno tegnede følgende illustration for at fejre anime annonceringen:

Banished From The Heroes' Party fantasy slice-of-life romaner laves til TV anime

Kilder

Dr. STONE sæson 2 musik info

Den officielle hjemmeside for Dr. STONE TV-anime serien annoncerede i går, hvem vi vil høre som indledende og afsluttende temasang-sangere for den kommende sæson 2.

Fujifabric, der synger åbningstemasangen “Rakuen (Paradise)”, er kendt for “Small World”, det 4. åbningstema til Space Brothers TV-anime serien. Afslutningstemaet “Koe? (Voice?)” vil Hatena udføre.

Dr. STONE sæson 2 musik info

Kilde

Kanojo mo Kanojo manga af Hiroyuki kommer som TV anime i 2021

Manga-skaberen Hiroyuki bekræftede på Twitter tirsdag, at hans Kanojo mo Kanojo (She’s a Girlfriend Too) manga kommer som en TV anime, der får premiere i 2021. Hiroyuki udgav en illustration i den anledning (se herunder). Kanojo mo Kanojo er Hiroyukis fjerde værk, der laves til en anime efter The Manga-ka and his Assistants, Aho Girl og Doujin Work.

Kanojo mo Kanojo manga af Hiroyuki kommer som TV anime i 2021

Efter at have haft en ubesvaret kærlighed i årevis får Naoya Mukai endelig en date med sin barndomsven, Saki Saki. Men ligesom han prøver at forpligte sig til dette forhold, modtager han en pludselig kærlighedserklæring fra Nagisa Minase.

Først forsøger Naoya at afvise hende, men bliver snart overvundet af følelser af ikke at ønske at såre Nagisa. Forsøger at undgå at forråde sin kærestes tillid til ham, tænker Naoya op på en “løsning” for at gøre begge piger lykkelige – utroskab. Naturligvis afviser Saki denne idé, men gennem Naoyas og Nagisas vedholdenhed accepterer hun modvilligt.

Med dette begynder en trevejsaffære mellem Naoya, hans kæreste og hans “anden” kæreste, da de udvikler et forhold, der afviger fra den sociale norm.

Ud fra beskrivelsen et reelt poly-amourøst forhold, men givet forfatteren tvivler jeg kraftigt på at det er behandlet med den følsomhed emnet kræver.

Kilder

Trailer med Mewtwo for næste afsnit af Pokémon Journeys

Som tidligere nævnte kommer Mewtwo med i den aktuelle Pokémon TV anime serie, endda men dens første stemme, og her er så en trailer for afsnittet.

https://youtu.be/UX_NuejeBdY

Kilde

SD Gundam World Heroes teaser og info

SD Gundam World Heroes, den anden TV anime i SD Gundam World serien, vil blive sendt på TOKYO MX og BS 11 og streamet på Gundam Channel på YouTube fra april 2021. For det internationale publikum vil den også blive streamet på Gundam.INFO portalwebstedet over hele verden.

Med den første SD Gundam World Sangoku Soketsuden anime blev serien lanceret i 2019 som et reboot-projekt af BB Senshi Sangokuden franchisen fra midten til slutningen af ​​2000’erne. Alle de vigtigste produktionsmedarbejdere i Soketsuden, inklusive instruktør Takahiro Ikezoe og serie kompositions forfatter Toko Machida, vil også fortsætte med at arbejde på World Heroes.

Som med sin forgænger er personerne i Soketsuden inspireret af dem i det klassiske kinesiske litterærere værk fra det 14. århundrede, Romance of the Three Kingdoms, og nogle af hovedpersoner fra Soketsuden, såsom Liu Bei Unicorn Gundam, er også med i World Heroes.

Verdenes balance opretholdes af helte. Pludselig falder en rødglødende meteor over en af ​​disse verdener, kaldet Neo World. En ung fyr med hukommelsestab ved navn Wukong Impulse Gundam dukker frem på det sted, hvor den landede. Kaoset, der starter med denne hændelse, spreder sig gennem de andre verdener, den ene efter den anden. Samtidig lærer Zhuge Liang Freedom Gundam via astrologi en forestående katastrofe. Han og hans svorne ven Liu Bei Unicorn Gundam tager skridt til at redde verdener fra denne krise og begynder en rejse sammen med Wukong. Hvad vil Wukong Impulse Gundam tænke, når han møder hver verdens helte? Vil denne ungersvend skabe fred eller katastrofe? Nu begynder en ny historie om helte!

Klassiske mechaer som personer, tja, hvorfor ikke.

Kilde

Kategoriseret i: