Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Manga og spil nyheder: Designer rekord, Killing Me Killing You, Azur Lane

Manga og spil nyheder: Designer rekord, Killing Me Killing You, Azur Lane

Manga

Coro Coro Comic cover designer har nu rekorden for længste tid som samme magasins designer

Det japanske forlag Shogakukan har meddelt at Tariji Sasaki, der har arbejdet på forsiden af deres månedlige manga magasin CoroCoro Comic i 34 år siden 1986, er kommet i Guinness Rekordbog for at opnå en rekord som havende den “længste karriere som en magasin cover esigner for det samme magasin. “

Magasinet, hvis målgruppe er drenge i grundskolen, blev grundlagt i 1977. Efter den første designer Kazuie Ariga har Sasaki fungeret som coverdesigner siden januarudgaven (det 93. nummer) i 1986.

Kilde

Killing Me / Killing You manga får ny anime reklame

Efter den første i marts i år streames en ny 80 sekunders reklame for Imomushi Naritas post-apokalypse fantasy manga KILLING ME / KILLING YOU nu på KADOKAWAs officielle YouTube-kanal.

Kilde

Spil

Madhouse animerer Azur Lane spil reklame video for Dead or Alive Xtreme Venus Vacation samarbejde

Den officielle Twitter-konto og YouTube-kanal for Shanghai Manjuu og Xiamen Yongshis Azur Lane smartphonespil til iOS- og Android-enheder udgav en animeret “image reklame video” til spilets samarbejdsbegivenhed med KOEI Tecmo Games Dead or Alive Xtreme Venus Vacation spil. Anime-studiet Madhouse producerede animationen.

Samarbejdsbegivenheden begynder den 26. november i Azur Lane spillet, og den indeholder et nyt begivenheds kort og nye karakterer fra Dead or Alive Xtreme Venus Vacation inklusive Misaki og Nagisa.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X