Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Manga og bøger

Top 10 Weekly Shounen Jump serier der fik fans til at græde

Top 10 Weekly Shounen Jump serier der fik fans til at græde
Top 10 Weekly Shounen Jump serier der fik fans til at græde

Det største mangamagasin i verden, Weekly Shonen Jump, har produceret hit efter hit og skabt franchises, der er kendt over hele verden og berører milliarders liv. Det populære japanske ranking-websted Goo Ranking spurgte 2.310 personer hvilke Jump-serier der fik dem til at græde, og her er top 10 på denne liste.

At One Piece ernummer et er ikke just en overraskelse, især i betragtning af hvor mange dybe følelsesmæssige øjeblikke der er i den langvarige serie. Det er dog rart at se Assassination Classroom på tredjepladsen i betragtning af seriens alder, den er virkelig rørende. Demon Slayer er selvfølgelig Demon Slayer, ingen overraskelser i dens andenplads.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X