Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Back Arrow, I Shaved My Beard Then Picked Up a High School Girl, InSpectre, Quintessential Quintuplets, Violet Evergarden

Back Arrow trailer

Back Arrow trailer

En ny trailer er nu blevet offentliggjort på den officielle Twitter-konto for den kommende Back Arrow anime serie. Heri præsenteres åbningssangen “dawn” af LiSA.

Serien begynder til januar 2021. Derudover udsendes anime serien over to cours (kvartaler).

Beskrivelse

Ringarindo er et befæstet land. Muren omgiver, beskytter og ernærer dette land. Muren er Gud, fordi den er grundlaget for Ringarindo.

En dag dukker en mystisk mand ved navn Back Arrow i landsbyen Essha i udkanten af ​​Ringarindo. Arrow har mistet hukommelsen. Det eneste, han kan huske, er det faktum, at han kom fra den anden side muren. For at genvinde sine minder drager Arrow over muren. Samtidig er han involveret i en kamp med sig selv som mission.

Kilde

I Shaved My Beard Then Picked Up a High School Girl TV anime trailer og info

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime serie baseret på forfatteren Shimesaba og illustrator boootas I Shaved My Beard Then Picked Up a High School Girl (Hige o Soru. Soshite Joshi Kōsei o Hirō) light novels begyndte at streame seriens første reklame video video torsdag. Videoen afslører at serien får premiere på Tokyo MX i april 2021.

I Shaved My Beard Then Picked Up a High School Girl TV anime trailer og info

Kilder

In/Spectre anime serien får anden sæson

Kodansha meddelte i dag fredag, at TV anime serien baseret på Kyo Shirodaira og Chasiba Katases In/Spectre (Kyokō Suiri eller Invented Interface) manga får en anden sæson. Kodansha afslørede et billede og en reklame video for anden sæson. Videoen opsummerer begivenhederne og karaktererne fra den første sæson, men den afslørede ikke en premiedato.

In/Spectre anime serien får anden sæson

Kilder

The Quintessential Quintuplets anime sæson 2 character promo video fremviser Miku

Den officielle Twitter-konto for The Quintessential Quintuplets (Gotōbun no Hanayome) anime serien udsendte endnu en character promo video til The Quintessential Quintuplets ∬ (Gotōbun no Hanayome ∬), anden sæson. Videoen fremhæver Miku Nakano, den midterste af de fem søstre.
Trailere til de resterende tre piger udkommer løbende. Første video med Ichika kan findes her, den anden med Nino her. Serien begynder til januar 2021.

Kilde

Violet Evergarden filmen forbliver i top 10 i 10 uger

Kyoto Animations Violet Evergarden: The Movie anime film har solgt 1.331.085 billetter til en samlet sum af 1.912.896.400 yen (ca. 114 millioner kr.) efter 10 uger i de japanske biografer. Filmen var nr. 8 i yen optjent i sin 10. weekend i biograferne og var nr. 9 i antallet af solgte billetter. Filmen har konsekvent været i det japanske biografers top 10 i alle 10 uger siden premieren.

2: Violet Evergarden (Violet Evergarden)
2: Violet Evergarden (Violet Evergarden)

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X