Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Cells at Work, Demon Slayer, Fate, Horimiya, Wataten

Cells at Work!! sæson 2 og Code Black info

Den officielle Twitter-konto for Akane Shimizus Cells at Work! manga udgav den anden reklame video for anden anime sæson, Cells at Work!! (med to udråbstegn) mandag. Videoen afslører og viser eksempler på temasangene inklusive slutningen “Fight!!” med den tilbagevendende duo ClariS, og den annoncerer også flere medarbejdere og sæsonens premiere den 9. januar 2021.

Der er også kommet en video for den mørkere Cells at Work: Code Black, der sendes lige efter anden sæson af hoved Cells at Work! anime serien som del af “Cells at Work! Hour.”

Kilder

AnimeNewsNetwork

Demon Slayer filmen har solgt mere i Japan end Your Name. og Frozen

Indtil videre har Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Infinity Train Arc anime filmen solgt 19.397.589 billetter, hvilket svarer til en omsætning på 25.917.043.800 yen (ca. 1,56 milliarder kr). Dette gjorde det muligt for filmen at overgå Makoto Shinkais Your Name. (23,35 milliarder yen) og Disneys Frozen (25,03 milliarder yen). Kun Titanic (26,2 milliarder yen) og Studio Ghiblis Spirited Away (30,8 milliarder yen) genererede mere biografsalg i Japan. Dette betyder, at Demon Slayer -filmen nu også er den næstmest succesrige anime-film nogensinde i sit hjemland.

Kilder

Fate/Grand Order: Camelot -Wandering; Agateram- anime film trailer

Holy Grail-krigen ændrer sig aldrig, og den nyeste trailer til den kommende anime-film Fate/Grand Order The Movie Divine Realm of the Round Table: Camelot -Wandering; Agateram, der får premiere i Japan den 15. december, viser farerne ved Camelot-singulariteten i Fate/Grand Order verdenen.

Kilde

Horimiya TV anime info

Den anden live-streamede special for TV anime serien baseret på Daisuke Hagiwaras Horimiya manga afslørede flere roller og ansatte i Abema-tjenesten mandag. Specialen debuterede også et nyt nøgle billede for de karakterer, der får stemmer af de ni nyligt annoncerede rollebesætningsmedlemmer:

  • Daiki Yamashita som Shū Iura
  • Jun Fukuyama som Akane Yanagi
  • Taku Yashiro som Kōichi Shindō
  • Shōya Chiba som Makio Tanihara
  • Momo Asakura som Honoka Sawada
  • Daisuke Ono som Kyōsuke Hori
  • Ai Kayano som Yuriko Hori
  • Yuka Terasaki som Sōta Hori
  • Hisako Kanemoto Motoko Iura

Serien begynder til januar 2021.

Kilder

WATATEN!: an Angel Flew Down to Me franchisen får nyt anime projekt

Den officielle webside for WATATEN!: an Angel Flew Down to Me, TV anime serien baseret på Nanatsu Mukunokis Watashi ni Tenshi ga Maiorita! manga, afslørede tirsdag, at franchisen får et nyt anime-projekt. Webstedet annoncerer flere detaljer på et senere tidspunkt.

Kilde

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X