Light novel

Haruhi Suzumiya udgiver en “mystisk besked” video

En dag efter udgivelsen af det længe ventede 12. bind af Nagaru Tanigawas Haruhi Suzumiya light novel serie, The Intuition of Haruhi Suzumiya (Suzumiya Haruhi no Chokkan) udgav KADOKAWAs anime officielle YouTube-kanal en video på to og et halvt minut med en “mystisk besked”. Den viser en alien sprogbesked skrevet på jorden i Tokorozawa Sakura Town i Tokorozawa By, Saitama Præfektur. Den japanske meddelelse, der er trykt på bannerne, “Watashi wa, koko ni iru.” (Jeg er her).

https://youtu.be/13VQ4LEcBis

Kilde

Manga

Chainsaw Man mangaen ender snart og har en vigtig besked på vej

Tatsuki Fujimotos Chainsaw Man manga slutter i det næste nummer af Weekly Shonen Jump magasinet, der udkommer i Japan den 14. december 2020. En vigtig meddelelse er også nært forestående. Yderligere detaljer er endnu ikke kendt.

Kilde

Unrivaled NAOMI Tenkaichi er en manga inspireret af tennis stjernen Naomi Osaka

Kodansha har meddelt at den tredobbelte “Grand Slam” vinder Naomi Osaka får sin egen mangaserie.

Mangaen har titlen Unrivaled NAOMI Tenkaichi og tegnes af Futago Kamikita (mangaer til Pretty Cure franchisen). Serien, der overvåges af Naomis søster Mari Osaka, vil blive offentliggjort i Kodansha’s “Nakayoshi” magasin begyndende den 28. december.

Kilder

Spil

Laid Back Camp får to VR oplevleser

Hvis du ikke kan få nok iyashikei med tredje sæson Non Non Biyori og selvfølgelig Laid Back Camp sæson 2 til januar kommer der også to VR oplevelser til Laid Back Camp.

Spillene/oplevelserne har endnu ikke en officiel udgivelsesdato, men det vides, at de begge vil blive frigivet på PS4, Switch, iOS, Android og Steam. De understøtter PSVR, Oculus Rift, HTC Vive og Switch VR. De udgives med japansk lyd med følgende sprog understøttet i tekstformat: engelsk, japansk, kinesisk (forenklet og traditionel), koreansk og fransk.

Der er ikke mange detaljer vedrørende “spillene”, men de får titlen Yurucamp Virtual Camp Motosuko-hen (Motosu Lake Version) og Yurucamp Virtual Camp Fumoto Camp Jō-hen (Fumoto Camp Site Version) så mon ikke de viser pigerne på afslappende camping på disse to steder.

Kilde

TV

Kakegurui Twins spinoff manga kommer som live-action serie i 2021

Square Enix afslørede onsdag, at Katsura Saikis Kakegurui Twins manga spinoff inspirerer en live-action TV-serie, der får premiere i 2021. Aoi Morikawa (set i kostume nedenfor) vender tilbage fra de tidligere live-action Kakegurui adaptioner for at gengive sin rolle som Mary Saotome, hovedpersonen i spinoff manga.

Kakegurui Twins spinoff manga kommer som live-action serie i 2021

Kilde