Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

De mest imponerende anime film fra de sidste 10 år ifølge japanske fans

De mest imponerende anime film fra de sidste 10 år ifølge japanske fans

I løbet af de sidste 10 år er anime som industri vokset enormt, delvis takket være den enorme vækst i billetsalget fra anime-film i biografer i Japan. Det japanske undersøgelseswebsted Rankingoo spurgte 10.314 mennesker, der spænder fra teenagere til 60-årige, hvad de mente var den mest imponerende anime-film i det sidste årti og udelukkede efterfølgere til TV anime-serier og kompilationsfilm (så ingen Demon Slayer: Mugen Train).

Fra den fulde liste på over 20 på Rankingoo-siden er her top 10:

At se både Makoto Shinkai instruede anime-film iog Mamoru Hosoda instruerede film i top 10 er ingen overraskelse, men ingen af de tidlige 2010 værker fra Studio Ghibli, som inkluderer Hayao Miyazakis daværende sidste film Når Vinden Rejser Sig og Isao Takahatas Prinsesse Kaguya, er på listen, hvilket er overraskende!

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X