Mad

Sailor Moon bryllups menu

Efter frigivelsen af Sailor Moon tema ægteskabs-registreringsformularer, forlovelsesringe og brudekjoler mangler fans, der ønsker en komplet Sailor Moon bryllupsoplevelse, kun en sidste, afgørende komponent: vielsen og selve receptionen. Med henblik herpå meddelte den officielle Sailor Moon Twitter-konto, at de samarbejder med bryllupssted og planlægningsgruppe Arc en Ciel for at tilbyde en tema bryllupsplan.

Dette samarbejde er tænkt som en opfølgning på den førnævnte Sailor Moon brudekjole-kollektion, der blev annonceret tidligere i juni, og som du sandsynligvis har gættet nu, omfatter det et større “bryllupsprojekt” med Sailor Moon.

Receptions planen inkluderer et specielt tema fuld-retters måltid, en dessertbuffet, drinks, en bryllupskage og en bryllupsannoncering.

Hovedretterne kaldes de 5 Sailor Guardians Specialiteter, og hver skål repræsenterer en af de oprindelige fem Sailor Guardians.

Tilsvarende er dessertbuffeten også inspireret af Sailor Moon karakterer og inkluderer en række desserter såsom slikkepinde, roulader, gelé og bid-størrelse minikager.
Der findes også fire forskellige varianter af bryllupskager, hver med sine særskilte karakteristika og dekoreret med genstande fra Sailor Moon verdenen.

Drikkevarer er ikke-alkoholiske cocktails designet i farverne af de 10 Sailor Guardians. Endelig vil gæsterne blive mødt med et eksklusivt velkomst med originale tegninger af serieskaberen Naoko Takeuchi.

Kilde

Sake bryggeri samarbejder med japansk burgerkæde om alkoholfri milkshakes

Dassai, et af Japans mest berømte sake mærker, går sammen med Mos Burger, en af de unikke japanske burgerkæder, samarbejder om en ikke-alkoholisk milkshake.

Som Asahi Shuzo, producenterne af Dassai, påpeger, er dette første gang Mos Burger nogensinde har samarbejdet med et sake bryggeri. Det er baseret på fastfoodkædens vaniljeshake, men med et bestemt sake-twist. Shaken er lavet med bryggeriets alkoholfrie Dassai Amazake, som er lavet med Japans mest berømte sake, der er brygget på sake ris sorten Yamada Nishiki. Det er lavet ved at polere kornene ned til 50 procent, fjerne fedt og proteiner i de ydre lag og efterlade risens stivelsesholdige kerne. Denne dyre teknik, ifølge Asahi Shuzo, gør drikken “smooth og sød.”

Sake bryggeri samarbejder med japansk burgerkæde om alkoholfri milkshakes

Kilde

Manga

Den sidste Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba manga bog sælger 2,855 millioner eksemplarer på en uge

Den 23. og sidste bind af Koyoharu Gotouges Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba manga solgte 2,855 millioner eksemplarer fra 30. november til 6. december. Dette er samlet det største antal der er solgt på en uge, siden Oricon begyndte at rapportere sine bog salgslister i april 2008.

Desuden har serien solgt samlet 102.892 millioner eksemplarer per 6. december. Det er nu den anden mangaserie i Oricons rangliste, har solgt sælger over 100 millioner eksemplarer. Den første serie, der opnåede denne bedrift, var One Piece i 2012.

Kimetsu no Yaiba Gaiden bogen, der udkom samme dag som det afsluttende manga bind, solgte 859.000 eksemplarer for rang #2 på det ugentlige manga liste. Limited edition udgaven af det afsluttende manga-bind sammen med en figur solgte også 576.000 eksemplarer for rang #3 – hvilket betyder, at serien dominerede de tre bedste placeringer på den ugentlige manga liste..

Kilde

Musik

LiSAs Demon Slayer TV Anime-tema topper Spotifys globale japanske kunstner- og sangliste for 2020

Spotify udgav deres toplister for det sidste år. Blandt disse statistikker var den toppende japanske kunstner, og den toppende japanske sang folk uden for landet lyttede mest til, og ikke overraskelse toppede LiSA begge disse hitlister med sin hitåbningstema fra Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, “Gurenge”.

Top 10 mest streamede japanske kunstnere fra udenfor Japan

 • LiSA
 • RADWIMPS
 • ONE OK ROCK
 • Kenshi Yonezu
 • Joe Hishaishi
 • Yuki Hayashi
 • Aimer
 • Ikimonogakari
 • TK from Ling tosite sigure
 • FLOW

Top 10 mest streamede japanske singler fra udenfor Japan

 • “Gurenge” af LiSA (fra Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba)
 • “unravel” af TK from Ling tosite sigure (fra Tokyo Ghoul)
 • “Sihouette” af KANA-BOON (fra Naruto Shippuden)
 • “Blue Bird” by Ikimonogakari (fra Naruto Shippuden)
 • “Tokyo Drift (Fast & Furious)” – fra “The Fast and the Furious: Tokyo Drift” Soundtrack” med Teriyaki Boyz 
 • “Peace Sign” af Kenshi Yonezu (fra My Hero Academia)
 • “summertime” af cinnamons, evening cinema
 • “crossing field” af LiSA (fra Sword Art Online)
 • “Kyoran Hey Kids!!” af THE ORAL CIGARETTES (fra Noragami)
 • “Black Catcher” af Vickeblanka (fra Black Clover)

Kilde

VR

Sword Art Online Virtual Reality Fan Meeting @ VR

For at fejre færdiggørelsen af Sword Art Online Alicization er der en “Sword Art Online Synthesis-The Period Alicization Project-” VR begivenhed. Fans kan deltage i denne begivenhed online på deres computere og udforske unikke udstillinger samt se live streams af specielle programmer i et VR-miljø. De specielle programmer indeholder talksessioner, der ser tilbage på Alicization Arc med rollebesætningen og skaberne af det originale værk, anime og spil. Programmerne vil blive streamet på YouTube Live såvel som i VR-miljøet, så fans kan nyde shows fra deres smartphones eller andre enheder.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,