Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Demon Slayer, Ghibli, Kakushigoto, Kingdom, Slime x Grace of the Gods

Kakushigoto TV anime får en opsamlings film

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba filmen er den første siden Chihiro og Heksene der tjener 30 milliarder yen

Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train anime filmen har solgt mere end 22.539.385 billetter for at tjene 30.289.307.700 yen (1,78 milliarder kr) sidste søndag, dens 59. dag i det japanske billetkontor (man gør normalt status en gang om ugen, så der kommer nyt efter denne weekend). Den er dermed er den første film siden Hayao Miyazakis 2002 Chihiro og Heksene film, der tjener mere end 30 milliarder yen i de japanske biografer. Mugen Train er også den hurtigste til at nå milepælen, da Chihiro tog 253 dage om at nå den.

Kilde

Tre Ghibli film, herunder Chihiro og Heksene, sælger igen i de japanske biografer

Og nu er vi er ved Chihiro og Heksene og Ghibli film: Filmdistributøren TOHO opdaterede billetsalget for Hayao Miyazakis 2002-film Chihiro og Heksene og tre andre Ghibli-film tirsdag. Chihiro opdaterede samlede 31,68 milliarder yen (1,86 milliarder kr) inkluderer nu de 880 millioner yen (51,7 millioner kr), som filmen tjente under sin gen-fremvisning fra juni til august i år.

Chihiro er fortsat nummer 1-filmen på den japanske biograf rangliste. Den ligger nu 1,4 milliarder yen (80 millioner kr) over Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train, som stadig vises efter ni weekender.

Kilde

Kakushigoto TV anime får en opsamlings film

“Kakushigoto Special Event” meddelte sidste lørdag, at TV anime serien baseret på Kōji Kumetas Kakushigoto manga vil få en biograf opamlings-film. Folkene bag lover, at både folk, der har set TV-serien, og folk, der ikke har set den, begge vil nyde filmen. De vil annoncere flere detaljer i fremtiden.

Kakushigoto TV anime får en opsamlings film

Kilde

Kingdom anime sæson 3 begynder igen til april efter COVID-19 udskydelse

Det officielle websted for Kingdom anime serien meddelte mandag, at den tredje sæson er planlagt til at genoptage sin udsendelse i april 2021. Den afslørede også en ny teaservideo og billede for den nye sæsons tilbagevenden.

Kilde

That Time I Got Reincarnated as a Slime og By the Grace of the Gods samarbejder om mini anime kortfilm

Den officielle Twitter-konto til anime serien baseret på forfatter Roy og illustrator Ririnras By the Grace of the Gods (Kami-tachi ni Hirowareta Otoko) light novel serie begyndte sidste fredag at streame en mini-anime kort-film i et samarbejde mellem By the Grace of the Gods og That Time I Got Reincarnated as a Slime serien.

Videoen skildrer By the Grace of the Gods karakterer Ryoma, Elaria og Miya som slimes, der møder slimen Rimuru, hovedperson i That Time I Got Reincarnated as a Slime.

Note Klik eventuelt på Tweetet for at komme til Twitters egen side for at se videoen, deres embeds vil ikke altid vise videoer.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.