Farewell, My Dear Cramer fodbold anime film trailer

Toei begyndte i fredags at streame en ny for til Eiga Sayonara Watashi no Cramer First Touch, filmdelen af ​​anime-projektet baseret på Naoshi Arakawas Farewell, My Dear Cramer (Sayonara Watashi no Cramer) manga.

Filmen får premiere i Japan den 1. april. Der kommer også en TV anime serie i april.

Farewell, My Dear Cramer fodbold anime film trailer

Kilde

I’m Standing on a Million Lives får en anden sæson

Den 12. og sidste episode af I’m Standing on a Million Lives (100-man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatteiru TV-anime sluttede med en meddelelse om en anden sæson fredag.

Den officielle hjemmeside afslørede også nyt teaser billede og en annonceringspromo. Den anden sæson begynder at blive sendt til juli 2021.

I'm Standing on a Million Lives får en anden sæson

Kilde

Record of Ragnarok manga kommer som TV anime i 2021

Warner Bros. Japan meddelte fredag, at de producerer en anime-adaption af Shinya Umemura, Ajichika og Takumi Fukuis Record of Ragnarok (Shūmatsu no Walküre) manga, der vil udkomme i 2021.

Virksomheden afslørede en teasertrailer, teaservisual, karakter-billede, rollebesætning og personale til anime.

Beskrivelse

Højt over menneskets rige er verdens guder indkaldt for at afgøre en enkelt sag: menneskehedens fortsatte eksistens. Under ledelse af ​​Zeus kalder guderne i det antikke Grækenland, nordisk mytologi og hinduisme blandt andet til samling hvert tusind år for at afgøre menneskehedens skæbne. På grund af deres ubarmhjertige misbrug over for hinanden og planeten stemmer guderne denne gang enstemmigt for at afslutte menneskeheden.

Inden mandatet går igennem, fremsætter Brunhild, en af ​​de 13 halvguder Valkyries, dog et alternativt forslag: I stedet for at antiklimaktisk udslette menneskeheden, hvorfor ikke give dem en kampchance og vedtage Ragnarök, et en-til-en-opgør mellem menneske og gud?
Det guddommelige råd tilskyndes til dristigheden af ​​udfordringen og accepterer hurtigt fuldt ud overbevist om, at denne konkurrence vil vise gudernes fuldstændige styrke. For at have en chance mod de mægtige himleske skarer, bliver Brunhild nødt til at samle historiens største individer, ellers vil dødsbudet helt sikkert lyde for menneskeheden.

Record of Ragnarok manga kommer som TV anime i 2021

Kilde

Tokyo Revengers TV anime trailer

Tokyo Revengers er en kommende TV-anime baseret på manga af Ken Wakui om en retningsløs ung mand, der ved et uheld ryger 12 år baglæns i tiden og beslutter sig for at forhindre hans kæreste i mellemskolen i at dø.

Kilde

Wonder Egg Priority original TV anime trailer og info

Den officielle hjemmeside og Twitter-konto for CloverWorks originale TV-anime Wonder Egg Priority begyndte at streame en reklame video til.

Videoen afslører animes rollebesætning, medarbejdere, temasangkunstnere og premiedatoen den 12 januar 2021 og viser også historien.

https://youtu.be/JRuRv3mBXmE
Wonder Egg Priority original TV anime trailer og info

Kilder

Kategoriseret i: