Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Ny Shaman King anime trailer 1
Ny Shaman King anime trailer 1

Anime

Anime nyheder: 86, Black Clover, How NOT to Summon a Demon Lord Omega, Josee The Tiger and the Fish, Shaman King

86 science fiction kamp anime trailer og info

“Important Bulletin Live Stream” begivenheden for den kommende TV-anime baseret på Asato Asatos 86 light novel serie bragte animeseriens første komplette reklamevideo og et nyt nøgle billede tirsdag. Videoen afslørede flere rollebesætningsmedlemmer og at serien får premiere til april (2021).

https://youtu.be/GhFoYNJaeLA

Beskrivelse

Republikken San Magnolia er blevet angrebet af sin nabo, Imperiet. Uden for de 85 distrikter i republikken er der det ‘ikke-eksisterende 86. distrikt’, hvor unge mænd og kvinder fortsætter med at kæmpe. Sheen leder unge selvmordsbomberes handlinger, mens Lena er en “kurator”, der kommanderer en deling fra en fjerntliggende bageste del. Historien om den tragiske kamp mellem disse to begynder!

86

Kilde

Black Clover anime Clover Kingdom vs. Spade Kingdom Arc info

En scenepræsentation ved Jump Festa 21 begivenheden søndag afslørede yderligere to rollebesætningsmedlemmer til Black Clover anime serien såvel som et billede for Clover Kingdom vs. Spade Kingdom historien, der starter den 5. januar.

Black Clover anime Clover Kingdom vs. Spade Kingdom Arc info

Præsentationen streamede også en særlig anime musikvideo med den kommende nye åbningstema sang “Grandeur” af boyband-gruppen Snow Man. Det nye tema debuterer den 5. januar sammen med den nye afslutningstema “Beautiful” af den koreanske gruppe Treasure på 12 medlemmer.

Kilde

How NOT to Summon a Demon Lord Omega anime trailer 1 og info

Den officielle webside for TV-anime serien baseret på Yukiya Murasakis How NOT to Summon a Demon Lord light roman-serie udgav den første reklame video til anden sæson, How NOT to Summon a Demon Lord Ω, tirsdag. Videoen afslørede flere rollebesætningsmedlemmer og premieren i april 2021 for sæsonen.

Kilder

Josee, The Tiger and the Fish anime film musik video med Eves tema sang

Den officielle hjemmeside for anime-filmen baseret på Seiko Tanabes novelle Josee, The Tiger and the Fish (Josee to Tora to Sakana-tachi) udsendte en musikvideo mandag. Videoen indeholder filmens temasang “Ao no Waltz” (Blue Waltz) af Ever samt optagelser fra filmen.

BONES anime-film får premiere i Japan den 25. december, forsinket fra den planlagte sommerpremiere på grund af spredningen af den nye coronavirus sygdom (COVID-19).

Kilde

Ny Shaman King anime trailer 1

Den nye TV-anime serie baseret på Hiroyuki Takeis Shaman King manga offentliggjorde den første fulde reklame video onsdag. Videoen afslører flere rollebesætninger og medarbejdere samt temasangkunstneren. Webstedet afslørede også et nyt billede.

Serien begynder til april.

Ny Shaman King anime trailer 1

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.