Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: My Hero Academia, Platinum End, Taisho Maiden Fairytale, Uma Musume, World’s End Harem

Uma Musume Pretty Derby TV anime sæson 2 trailer

My Hero Academia sæson 5 trailer

En scenepræsentation ved Jump Festa 21 begivenheden i lørdags afslørede, at den femte sæson af My Hero Academia anime serien har premiere den 27. marts og sendes samme lørdag kl. 17.30. timeslot på YTV og NTV som tidligere sæsoner. Scenepræsentationen afslørede også en ny reklame video.

ki

Kilder

Platinum End mangaen af skaberne af Death Note og Bakuman kommer som TV anime til efteråret 2021

En scenepræsentation ved Jump Festa 21 begivenheden i lørdags afslørede at Takeshi Obata og Tsugumi Ohbas Platinum End manga får en TV-anime-adaption, der får premiere på TBS til efteråret 2021.

Beskrivelse

Efter Mirais familie bliver dræbt i en bilulykke kommer han til at bo hos sin onkel og tante. Men hans liv der er uudholdeligt, så han hopper ud fra toppen af en skyskraber den sidste dag i mellemskolen. I sidste øjeblik redder englen Nasse ham dog og forklarer, at alle har ret til lykke. Den udstyrer ham med specielle færdigheder og giver ham chancen for at give sit liv mening igen…

Kilder

Taisho Maiden Fairytale mangaen laves til anime

En scenepræsentation ved Jump Festa 21 begivenheden i søndags afslørede at Sana Kiriokas Taisho Maiden Fairytale (Taishou Otome Otogibanashi) manga annoncerede en TV-anime-adaption.

Pony Canyon åbnede også et officielt websted, der afslørede personalet, hovedbesætningen og et billede.

Taisho Maiden Fairytale mangaen laves til anime

Beskrivelse

Tamahiko Shima er den yngste søn af den magtfulde og velhavende Shima-familie. Velsignet med stor formue siden sin barndom voksede han op og ville ikke have andet end kærlighed fra sin ofte fjerne familie. Efter at have mistet sin mor og lammet hans dominerende arm i en ulykke, faldt Tamahiko i dyb fortvivlelse og kastes til side af sin egen far på grund af sit handicap. Dømt til at bo isoleret på landet, hvor han ikke ville bringe sin families navn skam, trak han sig tilbage for at dø alene – indtil en ung pige ved navn Yuzuki Tachibana en dag dukkede op på døren og proklamerede, at Tamahikos far sendte hende til at være hans brud . Da hun tager sig af Tamahiko, bringer Yuzuki en følelse af forår ind i Tamahikos triste liv, så han gradvist heler fra de dybe følelsesmæssige ar i hans ungdom. Deres liv flettes langsomt sammen, da både Tamahiko og Yuzuki smager frugterne af deres første kærlighed.

Kilde

Uma Musume Pretty Derby TV anime sæson 2 trailer

Det officielle live-streamede Poka Live TV Vol. 2 program til Cygames Uma Musume Pretty Derby franchise debuterede den fulde reklame video og den nye nøglebillede til den anden sæson af den primære Uma Musume Pretty Derby TV-anime lørdag.

Programmet og videoen afslørede sæsonens opdaterede hovedpersonale og personale, information om temasang og 4. januar premiere.

Uma Musume Pretty Derby TV anime sæson 2 trailer

Lørdagens program annoncerede også med en reklame, at franchisens smartphonespil, der er forsinket siden 2018, lanceres den 24. februar 2021.

Kilder

World’s End Harem anime teaser

En scenepræsentation på Jump Festa 21 begivenheden søndag afslørede en teaser-reklamevideo til TV-anime serien baseret på Kotaro Shonos World’s End Harem science-fiction manga.

Anime serien er planlagt til at begynde engang i løbet af 2021.

Beskrivelse

Man-Killer Virus: en dødelig sygdom, der har udryddet 99,9% af verdens mandlige befolkning. Mizuhara Reito har været i kryogenisk søvn i de sidste fem år og han efterlod Tachibana Erisa, hans drømmepige. Da Reito vågner op fra at være dybfrossen, kommer han ind i en sex-fikseret ny verden, hvor han selv er planetens mest dyrebare ressource. Reito og fire andre mandlige tyre får liv fyldt med luksus og en enkel mission: genbefolk verden ved at gøre så mange kvinder som muligt gravide! Alt Reito vil er dog være at finde hans elskede Erisa, der forsvandt for tre år siden. Kan Reito modstå fristelserne og finde sin ene ægte kærlighed?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.

Anime

Senku og vennernes rejse fortsætter i en endnu større skala her om nogle uger.

Mad

Pizza Hut Japan lanceret endnu en pizza der vil dele folk. Er den lækker eller smager den af sæbe?