Netflix’ Aggretsuko anime får 4. sæson

Netflix meddelte onsdag, at Aggretsuko anime serien får en fjerde sæson. Meddelelsen specificerede ikke premiere tidspunktet.

Netflix' Aggretsuko anime får 4. sæson

Kilde

Demon Slayer filmen er nu den mest sete anime film i de japanske biografer

Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train anime filmen har solgt 24.049.907 billetter og dermed tjent 32.478.895.850 yen (ca. 1,9 milliarder kr) søndag, den 73. dag i de japanske biografer.

Filmen har nu overgået Hayao Miyazakis 2002 film Chihiro og Heksene, den sidste rival til den største indtjening i japansk biograf historie.
Chihiro og Heksene tjente 30,8 milliarder yen i dens oprindelige vsining, men har siden tjent i alt 31,68 milliarder yen efter sommerens gen-visninger.

Demon Slayer filmen har trukket 24 millioner seere til biograferne | Foto: AFP / File
Demon Slayer filmen har trukket 24 millioner seere til biograferne | Foto: AFP / File

Kilder

Engelsk Earwig And The Witch trailer

Filmen er netop blevet vist i Japan, men den kommer dog først til USA i 2021 (GKids som har lavet traileren herunder er derfra), men måske vi også får den herover?

Kilde

IDOLiSH7 får en 3. anime sæson

IDOLiSH7 Second Beat!, den anden sæson af IDOLiSH7 anime serien, sluttede søndag efter at være blevet forsinket af COVID-19. Den gjorde det med en meddelelse om at der kommer Ten tredje sæson. Animes hjemmeside og Twitter-konto vil annoncere flere detaljer i fremtiden.

IDOLiSH7 får en 3. anime sæson

Kilde

Laid-back Camp sæson 2 fejrer nytåret med fuld trailer

Yurucamp sæson 2, den anden TV-anime sæson baseret på Afros Yurucamp (Yurukyan △, Laid-Back Camp △) manga, udgav sin første fulde trailer i torsdags.

Traileren begynder med Nadeshiko og Rin, der fejrer nytårsferien, og viser derefter hver af hovedpersonerne (inklusive den nye tilføjelse af Nadeshikos barndomsven Ayano Toki).

Traileren indeholder også den afsluttende temasang “Haru no Tonari” og den indledende temasang “Seize the day”.

Serien begynder den 7 januar 2021.

Laid-Back Camp sæson 2 kommer 7 januar 2021

Kilde

Kategoriseret i: