Combatants Will Be Dispatched! anime trailer

Den første reklame video TV anime serien baseret på Natsume Akatsukis Combatants Will Be Dispatched! (Sentōin, Hakenshimasu!) light novel serie annoncerede anime seriens roller, personale og april streaming premiere på Funimation i fredags.

Hovedrollerne er

  • Yusuke Shirai som Combat Agent 6
  • Miyu Tomita som Alice Kisaragi
Combatants Will Be Dispatched! anime trailer

Kilde

LiSAs Demon Slayer film tema bliver årets sang i Japan og er længst varende nummer 1 på det digtale salg

LiSAs “Homura” sang, temasangen til Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train filmen, vandt årets sang ved den 62. Japan Record Awards i onsdags.
Dette er første gang i fire år, at en kvindelig soloartist vandt prisen, siden Kana Nishino vandt i 2016.

LiSA takkede komponisten Yuki Kajiura, Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba manga-skaberen Koyoharu Gotouge, anime-studiet ufotable, produktionsvirksomheden Aniplex, Sony Music og fans under hendes takketale.

Samtidig har sangen med rekord 11 uger på Oricons digitale single-hitlister den længste nr. 1 single i hitlisternes historie.
Sangen blev digitalt udgivet den 12. oktober og downloadet 31.363 gange i sin 11. uge, hvilket bragte det samlede antal til 770.556 gange.
Den har domineret hitlisterne i 11 uger og overgået den tidligere rekord på ti uger af Kenshi Yonezus “Lemon” i 2018. Det er også den længste nummer 1-plade i LiSAs store musikkarriere, der startede i 2010.

“Homura” musikvideo

Kilder

Studio 4°C afslører Gyokō no Nikuko-chan anime film

Studio 4°C (Spriggan) meddelte fredag, at de vil producere en anime-filmatisering af Kanako Nishis Gyoko no Nikuko-chan (Nikuko of the Fishing Harbour) roman, der handler om en mor ved navn Nikuko og hendes datter, Kikuko, der bor på en båd og følger deres vej i livet og deres vækst..

Anime filmen får premiere i Japan i begyndelsen af sommeren.

Kilde

Kyūkyoku Shinka Shita Full Dive RPG ga Genjitsu Yorimo Kuso-Gee Dattara anime trailer

Kadokawa sendte den første reklame video for TV anime serien baseret på Light Tuchihis light novel Kyūkyoku Shinka Shita Full Dive RPG ga Genjitsu Yorimo Kuso-Gee Dattara (What If the Ultimate in Fully Immersive VR RPGs Was a Crappier Game Than Reality Itself) lørdag.

Kilde

Otherside Picnic anime reklame med CHICO with Honeyworks’ åbnings tema

Det officielle websted for TV-anime serien baseret på Iori Miyazawas Otherside Picnic (Urasekai Picnic) science fiction yuri roman-serie begyndte at streame en reklame, der viser CHICO med Honeyworks ‘indledende temasang “Minikui Ikimono” (Ugly Creatures).

Serien begynder den 4 januar.

Kilde

Kategoriseret i: