Efter at være blevet den mest indtjenende film nogensinde i Japan inden årsskiftet blev Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba THE MOVIE Mugen Train nu her lige efter årsskiftet den mest sete film nogensinde i Japan også med 25,48 millioner solgte billetter. Mugen Train har også toppet biograf hitlisterne i en historisk 12. uge i træk.

Men den kommende uge kan være den sidste uge for filmens højdepunkter, da premierminister Suga annoncerede den 4. januar, at han måske erklærer en ny undtagelsestilstand for det store Tokyo-område inden ugens udløb. Mens regeringen måske prøver at tage biografer fra listen over spillesteder, der skal bedes om at lukke, bliver beboerne i området bedt om at blive hjemme efter kl. 20 og ikke gå unødigt ud. Og med Tokyo stående for 1/4 af landets befolkning vil det påvirke tallene meget.

Kilde

Der kommer en ny KanColle anime i 2022

Dōjin-cirklen og produktionsvirksomheden C2 Kikan sendte sin nytårshilsen søndag og sagde, at det, anime-studiet ENGI, og udgiveren Kadokawa stadig arbejde frem mod produktionen af det nye KanColle anime-projekt, et trin ad gangen. C2 Kikan tilføjede, at Kadokawa fortalte cirklen, at den nye KanColle anime vil komme i 2022.

Der kommer en ny KanColle anime i 2022

Kilde

The New Prince of Tennis: Hyōtei vs. Rikkai anime trailer

Den officielle hjemmeside for The Prince of Tennis franchisen begyndte at streame en salgsfremmende video lørdag til den kommende The New Prince of Tennis: Hyotei vs Rikkai Game of Future anime.

Videoen afslører og forhåndsviser Rei Todorokis temasang “1/2 no Mirai e” (Mod en 1/2 fremtid). Derudover afslører videoen, at den første del af anime serien vil streame på U-NEXT-streamingtjenesten (kun i Japan), begyndende den 13. februar, ud over (den forventede, må man især tage med i disse tider) premiere i biograferne i Japan samme dag. Givet smittetallene i Tokyo pt giver den beslutning rigtig god mening.

The New Prince of Tennis: Hyōtei vs. Rikkai anime trailer

Kilde

Shikimori’s Not Just a Cutie romantisk komedie manga laves til anime

Den officielle Twitter-konto for Kodanshas Magazine Pocket service meddelte lørdag, at Keigo Makis romantiske komedie manga Shikimori’s Not Just a Cutie (Kawaii Dake Ja Nai Shikimori-san) danner grundlag for en anime. Personalet vil meddele flere detaljer senere.

Beskrivelse

Shikimori og Izumi er kærester i gymnasiet. De holder hænder, de går hjem fra skolen sammen, de flirter på gangene, de driller hinanden. Men Shikimori ved, hvad hun vil, og hvordan man får det, og hun kan vende sig fra sød til cool på et øjeblik.

Shikimori's Not Just a Cutie romantisk komedie manga laves til anime

Kilder

Zombie Land Saga Revenge anime trailer

En “skæbnesvanger reklamevideo” debuterede ved midnat den 1. januar for at meddele, at fortsættelsesprojektet Zombie Land Saga Revenge får premiere på japansk TV til april 2021.

Alle stemmelæggerne fra første sæson vender tilbage.

Kilder

Kategoriseret i: