Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Gintama, ID, Orient, Sailor Moon Eternal, Slam Dunk

Anime nyheder: Gintama, ID, Orient, Sailor Moon Eternal, Slam Dunk

Gintama The Semi Final anime special trailer

dTV har offentliggjort en ny trailer til Gintama The Semi Final specialen.

Det er en todelt episode, der fungerer som en prequel til den kommende Gintama THE FINAL film. Den første episode udgives den 15. januar og den anden den 20. januar 2021.

Filmen får premiere i biografer i Japan den 8. januar 2021. Ifølge de ansvarlige vil den kommende film være “den egentlige finale” og også omfatte originale historieelementer.

Kilde

Den officielle Twitter-konto for det originale TV-anime-projektet ID: INVADED begyndte at streame en video den 1. januar, der viser navnet på mange af historiens figurer, inden de viser en tekst, “de vender tilbage”, og en silhuet af, hvad der ser ud til at være en SD-version af hovedpersonen Sakaido. Selve tweeten lyder: “Kommer snart.”

Kilde

Orient mangaen af skaberen af Magi, Shinobu Ohtaka, får en TV anime

Kodansha meddelte mandag, at Shinobu Ohtakas Orient manga inspirerer en TV-anime. Kodansha streamer en teaservideo til meddelelsen, men afslørede ikke en premiere-dato for anime serien.

Beskrivelse

For fem år siden afgav Musashi et løfte til sin ven Kojirou Kanemaki, at når de først voksede op, ville de blive samurai, danne en liga og gå på quests for at dræbe dæmoner. Men siden da har tingene ændret sig. Da dæmoner nu bliver rost og tilbedt af samfundet, undgås og nedgøres samurai.

Musashi er bange for at afsløre sin drøm om at blive en samurai og bliver en del af byens dogme ved at blive en minearbejder, mens han i hemmelighed polerer sine evner med et sværd. I mellemtiden, til trods for at være en direkte efterkommer af en samurai, opgiver Kojirou sit løfte til sin gamle ven. Efter at have reddet Musashi fra en næsten dødsoplevelse skifter hans imidlertid perspektiv. Selvom Kojirou stadig er i tvivl, begiver han sig ud på en rejse med Musashi i håb om at finde ud af hans sande følelser.

I kampen mod alle odds dykker duoen først ind i den ukendte verden af at ​​udrydde dyr, uden at vide hvad livet har i vente for dem. Nu på jernheste planlægger de femten år gamle helte at genoprette samuraiens beskadigede omdømme og rense dæmonernes verden.

Orient mangaen af skaberen af Magi, Shinobu Ohtaka, får en TV anime

Kilder

Sailor Moon Eternal anime film trailer

Den første af de to film får premiere i de japanske bioagrafer den 8 januar, den anden den 11 februar.

Kilde

Slam Dunk basketball manga får en ny anime film

Manga-skaberen og kunstneren Takehiko Inoue meddelte på sin Twitter-konto torsdag, at hans Slam Dunk basketball-manga inspirerer en film. Mens Inoues oprindelige meddelelse ikke afslørede, om filmen vil være anime eller live-action, angiver filmens officielle hjemmeside anime-studiet Toei Animation og beskriver filmen som en anime-film.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.

Anime

Senku og vennernes rejse fortsætter i en endnu større skala her om nogle uger.

Mad

Pizza Hut Japan lanceret endnu en pizza der vil dele folk. Er den lækker eller smager den af sæbe?