Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Manga og bøger

Manga nyheder: Attack on Titan, Miraculous Tales of Ladybug & Cat Noir, One Piece, Yotsuba, Zettai Karen Children

Attack on Titan mangaen slutter den 9 april efter 11 år

Kodansha meddelte tirsdag, at Hajime Isayama vil afslutte sin Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) manga i majudgaven af Kodansha’s Bessatsu Shonen Magazine den 9. april efter 11 og et halvt års udgivelse. Mangaens 34. og sidste bind udkommer i Japan den 9. juni.

Kilde

Personalet meddelte på Tokyo Comic Con den 6. december, at Zag Entertainment’s Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir-serien inspirerer en manga, der lanceres i marts-udgaven af det månedlige Shonen Sirius-magasin i januar. Det er dog først for nyligt det er kommet online bekræftet af et scan (herunder).

3D CG animations serien Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir debuterede i Sydkorea september 2015. Den anden sæson havde premiere på tv i Frankrig på Netflix i december 2016. Den tredje sæson havde premiere i Frankrig i april 2019 og på Netflix august samme år. Den fjerde sæson er planlagt til premiere i Frankrig til september, og den vil også streame på Disney+.

Kilde

Live-Action One Piece reklame fremviser højdepunkter fra dens 1000 kapitler som folk aldrig glemmer

Kilde

Yotsuba&! får nyt bind efter 3 år

Kadokawa afslørede fredag, at det 15. bind af Kiyohiko Azumas Yotsuba&! manga udkommet den 27. februar. Bogen vil være det første nye bind i mangaen i næsten tre år, siden det 14. bind udkom april 2018. Før det blev det 13. bind udgivet november 2015.

Kilder

Skaberen af Zettai Karen Children antyder dens slutning og et nyt værk

Takashi Shiina skrev Twitter fredag, at han planlægger at afslutte sin mangeårige manga Zettai Karen Children i år og erklærede, at han også planlægger at arbejde på sit næste projekt i år.

Kilde

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X