Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Manga nyheder: Attack on Titan, Miraculous Tales of Ladybug & Cat Noir, One Piece, Yotsuba, Zettai Karen Children

Attack on Titan mangaen slutter den 9 april efter 11 år

Attack on Titan mangaen slutter den 9 april efter 11 år

Kodansha meddelte tirsdag, at Hajime Isayama vil afslutte sin Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) manga i majudgaven af Kodansha’s Bessatsu Shonen Magazine den 9. april efter 11 og et halvt års udgivelse. Mangaens 34. og sidste bind udkommer i Japan den 9. juni.

Kilde

Personalet meddelte på Tokyo Comic Con den 6. december, at Zag Entertainment’s Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir-serien inspirerer en manga, der lanceres i marts-udgaven af det månedlige Shonen Sirius-magasin i januar. Det er dog først for nyligt det er kommet online bekræftet af et scan (herunder).

3D CG animations serien Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir debuterede i Sydkorea september 2015. Den anden sæson havde premiere på tv i Frankrig på Netflix i december 2016. Den tredje sæson havde premiere i Frankrig i april 2019 og på Netflix august samme år. Den fjerde sæson er planlagt til premiere i Frankrig til september, og den vil også streame på Disney+.

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir animations serien får en manga

Kilde

Live-Action One Piece reklame fremviser højdepunkter fra dens 1000 kapitler som folk aldrig glemmer

Kilde

Yotsuba&! får nyt bind efter 3 år

Kadokawa afslørede fredag, at det 15. bind af Kiyohiko Azumas Yotsuba&! manga udkommet den 27. februar. Bogen vil være det første nye bind i mangaen i næsten tre år, siden det 14. bind udkom april 2018. Før det blev det 13. bind udgivet november 2015.

Yotsuba&! får nyt bind efter 3 år

Kilder

Skaberen af Zettai Karen Children antyder dens slutning og et nyt værk

Takashi Shiina skrev Twitter fredag, at han planlægger at afslutte sin mangeårige manga Zettai Karen Children i år og erklærede, at han også planlægger at arbejde på sit næste projekt i år.

Skaberen af Zettai Karen Children antyder dens slutning og et nyt værk

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X