Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Argonavis, Bofuri, Sailor Moon, Saiyuki, Sore Demo Ayumu wa Yosetekuru

Argonavis fra BanG Dream! projektet får anime film og scene show

Anime nyheder med et hint af spil i første indlæg herunder.

Argonavis fra BanG Dream! projektet får anime film og scene show

Arrangementet “Argonavis AAside New Year Live Streamed ‘NaviZome’ Online” meddelte lørdag, at Argonavis fra BanG Dream! får et anime-filmprojekt, der allerede er i produktion. Personalet vil annoncere flere detaljer i fremtiden for dette boy-band-projekt fra Bushiroads BanG Dream! franchise.

Lørdagens begivenhed annoncerede også et sceneshow om Argonavis. Produktionen kører fra 18. juni til 20. juni i Osakas Sankei Hall Breeze og derefter fra 23. juni til 27. juni på Tokyos teater 1010. Medvirkende fra Argonavis- og GYROAXIA-grupperne gentager deres roller i scenestykket, og Nobuhiro Mōri er skrivning og instruktion.

Bushiroad og DeNA lancerer deres Argonavis from BanG Dream! AASide smartphone-rytme eventyrespil (billedet ovenfor) på iOS- og Android-enheder den 14. januar. Argonavis-versionen af spillets hovedtemsang “AAside” debuterer på musiktjenester samme dag og “Live Royal Fes Starting Live SOL” koncerten streames på YouTube dagen før (det vil sige i morgen den 13 januar), efterfulgt af en live stream af rollebesætningen, der reklamerer for spillets udgivelse.

Kilde

“Maple and Sally’s Defense Specialization and Live Special,” net-special, der markerede første årsdag for BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense. animes seriens premiere, meddelte lørdag, at den anden sæson får premiere som TV-anime i 2022.

BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, So I'll Max Out My Defense får anden anime sæson i 2022

Kilde

Anden Sailor Moon Eternal anime film trailer

Toei begyndte at streame en ny trailer for den anden film i det todelte Pretty Guardians Sailor Moon Eternal The MOVIE (Bishōjo Senshi Sailor Moon Eternal) anime film projekt.

Videoen viser filmprojektets temasang “Tsukiiro Chainon” (Moonlight Chainon) af Momoiro Clover Z og hovedrollerne. Toei afslørede også et nyt plakat billede af de 10 Sailor Guardians samlet i deres ultimative Eternal former.

Første film havde premiere i de japanske biografer den 8 januar, den anden får den 11 februar. Synd de har ramt lige oven i endnu en nedlukning af Tokyo og store dele af Japan.

Anden Sailor Moon Eternal anime film trailer
Anden Sailor Moon Eternal anime film trailer

Kilde

Saiyuki mangaens ‘Even a Worm’ ark laves til TV-anime serie af Liden Films

Frontier Works udgav søndag en teaser-reklamevideo for at meddele, at “Even a Worm” arken i Kazuya Minekuras Saiyuki Reload manga inspirerer en TV-anime med titlen Saiyuki Reload -ZEROIN-.

LIDEN FILMS animerer projektet, og de fire vigtigste rollebesætningsmedlemmer fra de tidligere Saiyuki, Saiyuki Reload, Saiyuki Gunlock og Saiyuki Reload Blast TV-anime serier gentager deres roller.

Kilde

Sore Demo Ayumu wa Yosetekuru laves til TV anime serie i 2022

Manga-skaberen Sōichirō Yamamoto (Teasing Master Takagi-san) afslørede på sin Twitter-konto fredag, at hans Even So, Ayumu Approaches (Sore Demo Ayumu wa Yosetekuru) manga får en TV-anime adaption.

Den officielle YouTube-kanal til Kodansha’s Weekly Shonen Magazine begyndte at streame en reklame video for mangaen, der afslører, at anime serien får premiere i 2022.

Beskrivelse

Spontant forlader den førsteårs studerende Ayumu Tanaka kendo klubben for at slutte sig til den illegitime shogi klub (japansk skak). Urushi Yaotome, klubens præsident og en mester i shogi, er begejstret for endelig at have en spillepartner. Som Ayumus overordnede prøver Urushi at være hans shogi-mentor og rollemodel som studerende. Alt for ofte befinder hun sig dog rødme af forlegenhed! Stenhård og ærlig ser Ayumu ikke noget problem i at kalde Urushi “sød”. Selvom Ayumu kan lide hende, afstår han fra at tilstå sin kærlighed og lover sig selv først at slå hende i et spil shogi.

Gennem skolelivet og shogispil har de to elever mange sjove og hjertevarmende eventyr. Ayumu nyder hvert sekund med Urushi, men han er stadig langt fra at slå hende i shogi. Vil Ayumu nogensinde med sit løfte til sig selv få chancen for at tilstå sine følelser over for Urushi?

Sore Demo Ayumu wa Yosetekuru laves til TV anime serie i 2022

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar 24 kommer en ny serie med et klassisk tema: Android og mennesker.

Film og TV

Den næste live action film om JoJo karakteren kommer til sidst i maj.

Anime

Hvordan ville Resident Evil 4 (Biohazard 4) have set ud hvis det havde været en anime i stil med Heidi...

Anime

Her er en trailer for den kommende Netflix monster anime om den anden klassiske kaiju.