Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Edens Zero, Evangelion, Gintama, High-Rise Invasion, Violet Evergarden

Edens Zero

Edens Zero anime trailer

Kodansha afslørede i onsdags en ny reklamevideo til den kommende TV-anime serie baseret på Hiro Mashimas Edens Zero manga. Teaservideoen afslører yderligere medarbejdere og bekræfter animeens premiere den 10. april (2021).

Kilder

Evangelion 3.0+1.0 anime filmen udskudt på ubestemt tid igen

Studio Khara har meddelt at den næste Evangelion anime-film igen udsættes på grund af COVID-19 i Japan. Evangelion 3.0 + 1.0: Thrice Upon a Time var planlagt til at blive udgivet den 23. januar, men på grund af “spredning af infektion” har Khara besluttet at udsætte udgivelsen igen efter tidligere at have forsinket den oprindelige udgivelse den 27. juni 2020. Der er ikke noget ord om, hvornår filmen udgives i Japanske biografer på dette tidspunkt.

Evangelion 3.0+1.0 anime filmen udskudt på ubestemt tid igen

Kilde

Gintama The Final afslutter Demon Slayers dominans af de japanske biografer

Gintama: The Final, den nye anime-film baseret på Hideaki Sorachis Gintama manga, har nået plads 1 i sin premiereweekend og afslutter dermed Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Trains 12 på hinanden følgende weekender i toppen af det japanske billetsalg. Filmen åbnede i Japan fredag den 8 januar. Filmen er baseret på finalen af den originale manga kombineret med nye historieelementer.

Gintama: The Final film trailer

Kilde

High-Rise Invasion trailer

Netflix afslørede en ny trailer til anime-serien baseret på Tsuina Miura og Takahiro Ōbas survival horror manga High-Rise Invasion (Tenkū Shinpan) torsdag.

Anime seriens officielle hjemmeside afslørede også flere rollebesætningsmedlemmer og medarbejdere, temasangkunstnere og animes 25. februar Netflix-premiere i Japan.

Japansk trailer

Engelsk dub trailer

Kilde

Violet Evergarden filmen sælger 1,45 millioner billeter for 2,1 milliarder yen

Kyoto Animations Violet Evergarden: The Movie har solgt 1.450.000 billetter for 2,1 milliarder yen (ca. 125 millioner kr) sidste torsdag. Filmen havde premiere i Japan den 18. september sidste år og rangerede som nr. 2 i åbningsweekenden.

Violet Evergarden Film 'Intermission' Video

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X