Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Aquatrope of White Sand, Beastars, Demon Slayer, JoJo Thus Spoke Rohan Kishibe, Kanojo mo Kanojo

Kanojo mo Kanojo manga af Hiroyuki kommer som TV anime i 2021

Aquatrope of White Sand, ny original anime fra P.A. Works, kommer til juli

P.A. Works afslørede fredag, at det producerer en ny anime-serie med titlen Aquatrope of White Sand (Shiro Suna no Aquatrope), der begynder til juli. Den originale historie finder sted i et lille akvarium i Okinawa.

Trailer

Beskrivelse

Anime serien foregår i Gama Gama Aquarium, et lille akvarium i Okinawa, en times bustur fra Naha. Kukuru Misakino er en 18-årig gymnasieelever, der arbejder der, og hun kender akvariets “hemmelighed”: nogle gange kan du se mystiske ting der.
En dag møder Kukuru Fuuka, stående foran en vandtank med flagrende hår og en tåre, der triller ned ad kinden. Fuuka har opgivet sin drøm om at blive et idol, og hun er flygtet fra Tokyo til Okinawa. Fuuka ønsker at finde et sted at høre hjemme og beder oprigtigt om at arbejde i akvariet.
Anime serien følger Kukuru og Fuuka, da de beskæftiger sig med akvariets hemmelighed og en truende krise om mulig lukning.

Billede

Aquatrope of White Sand, ny original anime fra P.A. Works, kommer til juli

Kilde

Beastars 2nden sæson opening musik video

Musikvideoen til BEASTARS og YOASOBIS sang “Kaibutsu” havde premiere på YouTube onsdag formiddag. Sangen er opening til anden sæson af Studio Oranges anime adaption af Paru Itagakis mangaserie. Orange bemærkede, at Itagaki sammen med Hyperboles Toshiyuki Yamashita og Rinna Miwa arbejdede på musikvideoen.

YOASOBI er en musikalsk duo, der inkluderer vokalist Ikura og Vocaloid musikproducent Ayase. Ayase toppede tidligere iTunes-hitlisterne i 2019 med udgivelsen af deres EP Yūrei Tōkyō. Duonens tidligere single “Yoru ni Kakeru” udgivet i 2019 steg i popularitet på TikTok og Spotify. De holdt deres første liveoptræden under sidste års nytårsaftens program Kōhaku Uta Gassen.

Den første episode af BEASTARS havde premiere eksklusivt på Netflix i Japan den 5. januar efterfulgt af sin Fuji TV-premiere den 6. januar. Netflix vil streame serien uden for Japan til juli.

Kilde

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba filmen tjener over 36 milliarder yen og sælger 26,5 millioner billetter

Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train anime-filmen har tjent 36,1 milliarder yen (2,13 millarder kr) og har solgt 26,44 millioner billetter per sidste søndag (17 januar).

Filmen vendte tilbage til nr. 1 i weekenden, den 14. weekend den vises i Japan. Filmen solgte 123.000 billetter og tjente 203 millioner yen (cirka 12 millioner kr) lørdag og søndag.

Efter 12 uger i træk som nr. 1 i billetsalget i Japan faldt filmen til nr. 2 i weekenden 9-10 januar, hvor Gintama filmen overtog pladsen. I løbet af denne weekend solgte filmen 425.000 billetter og tjente 677.783.450 yen (cirka 40 millioner kr) fra fredag til søndag.

Kilde

JoJo’s Bizarre Adventure’s Thus Spoke Rohan Kishibe OVAer kommer på Netflix i hele verden den 18 februar

Netflix meddelte fredag, at den vil streame anime serien Thus Spoke Kishibe Rohan (Kishibe Rohan wa Ugokanai), der er baseret på Hirohiko Arakis spinoff-manga til hans JoJo’s Bizarre Adventure manga, i 190 lande, begyndende den 18. februar. Netflix streamer også en trailer med engelsk undertekster.

Video

Billede

Thus Spoke Rohan Kishibe anime episode 'Zange-shitsu' preview

Kilde

Kanojo mo Kanojo billede og info

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Hiroyukis She’s a Girlfriend Too (Kanojo mo Kanojo) manga afslørede hovedpersonalet og et teaser billede fredag. Det visuelle viser Nagisa (billedet nedenfor til venstre) og Saki (billedet til højre).

Satoshi Kuwabara (The Quintessential Quintuplets) instruerer anime serien hos Tezuka Productions. Keiichirō Ōchi (The Quintessential Quintuplets) er ansvarlig for seriens manuskripter. Akiko Toyoda (Yu-Gi-Oh !: The Dark Side of Dimensions) designer karaktererne. Anime får premiere her i 2021.

Billede

Kanojo mo Kanojo billede og info

Beskrivelse

Efter at have haft en ubesvaret kærlighed i årevis får Naoya Mukai endelig en date med sin barndomsven, Saki Saki. Men ligesom han prøver at forpligte sig til dette forhold, modtager han en pludselig kærlighedserklæring fra Nagisa Minase.

Først forsøger Naoya at afvise hende, men bliver snart overvundet af følelser af ikke at ønske at såre Nagisa. Forsøger at undgå at forråde sin kærestes tillid til ham, tænker Naoya op på en “løsning” for at gøre begge piger lykkelige – utroskab. Naturligvis afviser Saki denne idé, men gennem Naoyas og Nagisas vedholdenhed accepterer hun modvilligt.

Med dette begynder en trevejsaffære mellem Naoya, hans kæreste og hans “anden” kæreste, da de udvikler et forhold, der afviger fra den sociale norm.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X