Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Megami-ryō no Ryōbo-kun, Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Come, Sacrificial Princess, Seven Deadly Sins film

Megami-ryō no Ryōbo-kun anime info

Den officielle webside for anime serien baseret på Ikumi Hinos Megami-ryō no Ryōbo-kun (Dorm Mother of the Goddess’ Dorm) manga afslørede animeens rollebesætning, medarbejdere og bekræftede at det er en TV anime i dag fredag. Det afslørede også en ny visuel.

Beskrivelse

Megami-ryō no Ryōbo-kunhandler om den 12-årige dreng Kōshi Nagumo, som ender hjemløs, pengeløs og uden pårørende til at passe ham. Da han ligger på gaden, bliver han samlet op for at blive “kollegie-mor” for et kollegie fuldt af urolige kvindelige universitetsstuderende. Omgivet af idiosynkratiske og svære ældre kvinder begynder Kōshi et “lidt ecchi nyt liv.”

Kilde

Nyt My Teen Romantic Comedy SNAFU spil vil også have en Original Video Anime

“Oregairu Fes FINAL” begivenheden til Wataru Wataris My Youth Romantic Comedy Is Wrong, As I Expected (Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.) light novel serie afslørede søndag, at franchisen lancerer et nyt projekt med titlen Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Ketsu (Bind).

Arrangementet afslørede også, at det seneste spil i franchisen vil have en ny original video-anime (OVA) som en bonus.

Personalet vil afsløre flere detaljer om det nye projekt og spillet og OVAen på et senere tidspunkt. MAGES. udvikler det nye spil, der er baseret på Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Kan anime serien og har samme titel som anime serien. Personalet afslørede flere skærmbilleder fra den kommende OVA mandag.

Kilde

Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Come anime serien kommer til april

Kadokawas beskrivelse til marts-udgaven af deres Monthly Comic Alive magasin viser en april premiere-dato til TV anime-adaptionen af Shūichi Nimarus Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Come (A Romantic Comedy Where the Childhood Friend Absolutely Will Not Lose) light novel serie.

Beskrivelse

“OsaMake”, som er tilnavnet som den light novel teenage romatiske komedie har, handler om Sueharu Maru, en gennemsnitlig 17-årig gymnasiedreng, der aldrig har haft en kæreste, og “heltindekampen” mellem hans smukke første crush Shirokusa Kachi og hans barndomsven Kuroha Shida.

Kilde

Sacrificial Princess & the King of Beasts mangaen laves til TV anime

Dette års fjerde nummer af Hakusenshas Hana to Yume magasin meddelte onsdag, at Yu Tomofujis Sacrificial Princess & the King of Beasts (Niehime to Kemono no Ō) manga inspirerer en TV anime serie.

Beskrivelse

En ung pige har affundet sig med at være det næste offermåltid for Beast King… men kongen er ikke noget monster! Kærlighed er mere end overfladisk i denne smukke fantasy historie.

Kilde

Seven Deadly Sins anime serien får en original sequal anime film

Kodansha meddelte onsdag, at The Seven Deadly Sins serien inspirerer en ny anime-film med titlen The Seven Deadly Sins: Cursed By Light (Nanatsu no Taizai: Hikari ni Norowareshi Mono-tachi), der får prermiere i Japan til sommer (2021 om alt vil).

Filmen har en helt ny historie af den originale mangaforfatter Nakaba Suzuki og foregår efter The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgment anime serien.

Kilde

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

X