Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Goblin Slayer, Danmachi, Moriarty the Patriot, My Friend’s Little Sister Has It In for Me, Pretty Boy Detective Club

Anime nyheder: Goblin Slayer, Danmachi, Moriarty the Patriot, My Friend's Little Sister Has It In for Me, Pretty Boy Detective Club

Goblin Slayer TV anime får anden sæson

Den live-streamede “GA Fes 2021” begivenhed annoncerede søndag, at TV anime serien baseret på Kumo Kagyu (forfatter) og Noboru Kannatsuki (illustrator) Goblin Slayer roman-serie vil få en anden sæson. Mere er ikke afsløret endnu, udover en video og et billede.

Goblin Slayer TV anime får anden sæson

Kilder

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? (DanMachi) får fjerde sæson og endnu en OVA

Warner Bros. Japan og personalet bag anime-adaptionen af Fujino Ōmori og Suzuhito Yasudas Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? (DanMachi) light novel serie bekræftede at der kommer en fjerde sæson af anime serien søndag. Den nye sæson sendes på TV og streames online i Japan i 2022.

Personalet bag anime serien streamede også en trailer og udgav stillbilleder af den tredje originale video anime (OVA) i franchisen, der udkommer den 28. april. OVAen har titlen Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? III OAV: Is It Wrong to Crave Hot spring in Orario? – God of the Hot Spring Forever.

Kilde

Moriarty the Patriot anime del to trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Ryōsuke Takeuchi og Hikaru Miyoshis Moriarty the Patriot (Yūkoku no Moriarty) manga begyndte at streame en reklamevideo til anden halvdel af anime serien onsdag.

Anden halvdel af anime serien får premiere til april.

Kilde

My Friend’s Little Sister Has It In for Me! romanerne laves til TV anime

Livestream-begivenheden “GA Fes 2021” søndag afslørede, at Ghost Mikawas My Friend’s Little Sister Has It In for Me! (Tomodachi no Imōto ga Ore ni Dake Uzai) light novel serie får en TV-anime adaption.

Beskrivelse

Hvis en pige driller dig, betyder det, at hun kan lide dig!

Desværre ved Akiteru af erfaring, at det ikke er tilfældet. Fordi hver pige, han interagerer med, viser ham intet andet end hån, og han har ikke scoret en eneste date derved! Heldigvis er han mere optaget af at sikre et sted for ham og hans spil-udviklings kammerater i sin onkels forretning. Men da hans onkel stiller ham et krav, der involverer at spille rollen som sin datters kæreste, har Akiteru intet andet valg end at tage det.

Hvad vil hans bedste vens søster Iroha, der mobber ham ubarmhjertigt, tænke over nyheden?

Kilde

NisiOisins Pretty Boy Detective Club anime trailer og info

Den officielle hjemmeside og Twitter-konto for anime serien baseret på NisiOisin og Kinakos Pretty Boy Detective Club (Bishōnen Tanteidan) roman serie begyndte at streame anime seriens første reklamevideo fredag. Videoen afslørede de fem vigtigste rollebesætningsmedlemmer, og den meddelte også, at anime vil få premiere på “ANiMAZiNG!!!” sent om natten anime-blokken på ABC TV, TV Asahi og deres netværk af tilknyttede virksomheder i hele Japan den 10. april kl. 2:00 (reelt den 11. april).

NisiOisins Pretty Boy Detective Club anime trailer og info

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X