Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Black Clover, Crunchyroll, Demon Slayer, Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui, Wataten

WATATEN!: an Angel Flew Down to Me franchisen får nyt anime projekt

Black Clover TV anime serien slutter den 30. marts med ‘Vigtig meddelelse’

Den officielle hjemmeside for Black Clover TV anime serie meddelte tirsdag, at anime serien slutter med sin 170. episode den 30. marts. Den rapporterede også, at den sidste episode vil have en “vigtig meddelelse.” Derudover vil Avex Pictures officielle YouTube-kanal streame en live-special den 30. marts kl. 18 med rollebesætningen.

Trailer

Kilder

Crunchyroll overgår 4 millioner abonnenter

I juli sidste år fejrede Crunchyroll milepælen ved at krydse de tre millioner abonnenter. Nu, kun seks måneder senere, har Crunchyroll nået endnu en milepæl, der denne gang markerer fire millioner betalende brugere over hele verden og over 100 millioner registrerede brugere.

Med over 1.000 titler og 30.000 afsnit tilgængelige for fans i mere end 200 lande og territorier, fortsætter Crunchyroll med at vokse som verdens største anime-bibliotek. Crunchyroll har i øjeblikket også over 50 millioner følgere på tværs af sociale medier, så der er god mulighed for ekspansion endnu.

Crunchyroll overgår 4 millioner abonnenter

Kilde

Demon Slayer får fire ny ‘Kimetsu Gakuen’ kortfilm til Valentins dag

Den officielle hjemmeside for Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba anime serien meddelte fredag, at ufotable animerer fire Valentinsdag-kortiflm med titlen “Kimetsu Gakuen Valentine-hen” (Demon Slayer Academy Valentine Chapter). Alle fire kortfilm debuterer på Aniplex YouTube-kanalen den 14. februar kl 10:00, 13:00, 16:00 og 20:00. (alle JST).

Demon Slayer får fire ny 'Kimetsu Gakuen' kortfilm til Valentins dag

Kilde

Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui trailer to

Det officielle websted for TV anime serien baseret på Mogusus Koi til Yobu ni wa Kimochi Warui (It’s Disgusting to Call This Love) “aldersforskel romantisk komedie” mangaserie begyndte at streame sin anden reklamevideo for anime serien.

Videoen afslører og forhåndsviser både den indledende temasang “Monokuro City” (Monochrome City) af Ace Collection og den afsluttende temasang “Rinaria” af MaRuRi to Ryuga.

Trailer

Anime serien begynder til april 2021.

Beskrivelse

Historien følger forholdet mellem Ryō Amakusa, en sex-fikseret, men meget kvalificeret ungkarl med et vandrende øje for kvinder, og Ichika Arima, en almindelig otaku gymnasiepige, der er nære venner med Ryōs lillesøster Rio. Ryō og Ichika mødes ved en tilfældighed en dag, men Ryōs direkte tilgang – at bede Ichika om et kys og en date samme dag som de mødes – er et komplet turn-off for Ichika. På trods af Ichikas reaktion af afsky (eller måske på grund af den), er Ryō overbevist om, at hun er den eneste ene.

Kilde

Ny WATATEN!: an Angel Flew Down to Me anime vil blive vist i de japanske biografer

Den live-streamede “Delicious Smile” koncert debuterede lørdag med en særlig salgsfremmende video til den nye anime baseret på Nanatsu Mukunokis WATATEN!: an Angel Flew Down to Me (Watashi ni Tenshi ga Maiorita!) manga. Videoen afslører, at den nye anime vil blive vist i biograferne (i Japan).

Trailer

Illustration

Ny WATATEN!: an Angel Flew Down to Me anime vil blive vist i de japanske biografer

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X