Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Detective Conan, Sailor Moon, Seven Knights, Those Snow White Notes, World Ends With You

The World Ends with You anime kommer i 2021

Den 24ende Detective Conan film får premiere i 22 lande samtidig – dog ikke herhjemme desværre

Det officielle websted for Detective Conan anime filmene meddelte onsdag, at den kommende Detective Conan: The Scarlet Bullet (Meitantei Conan: Hiiro no Dangan) film vil have en samtidig premiere i 22 lande og territorier uden for Japan: Taiwan, Hong Kong, Sydkorea , Singapore, Malaysia, Indonesien, Filippinerne, Brunei, Thailand, Vietnam, Tyskland, Østrig, Schweiz, Lichtenstein, Luxembourg, De Forenede Arabiske Emirater, Oman, Kuwait, Bahrain, Qatar, Saudi-Arabien og Frankrig. I modsætning til denne film havde de tidligere film i franchisen premiere i udlandet flere måneder efter den japanske premiere.

Lad os håbe at det at den vises i så mange lande kan være et tegn på at vi også får den herhjemme på et tidspunkt.

Kilde

Sailor Moon Eternal film fremviser Super Sailor Saturns transformering for første gang nogensinde

Toei begyndte at streame et nyt klip fra den anden film i det todelte Bishōjo Senshi Sailor Moon Eternal (Pretty Guardians Sailor Moon Eternal The MOVIE) anime filmprojekt tirsdag. Klippet viser transformationssekvenserne for Outer Senshi og viser især den første transformationssekvens for Hotaru Tomoe som Super Sailor Saturn, hvis Super transformationssekvens aldrig er blevet vist i anime før.

Den anden film fik premiere i de japanske biografer i torsdags.

Kilder

Seven Knights smartphone spillet kommer som TV anime til april

Netmarble meddelte torsdag, at deres Seven Knights smartphone-RPG inspirerer en TV-anime serie, der får premiere til april med titlen Seven Knights Revolution: Eiyū no Keishōsha (Hero’s Successor). Netmarble annoncerede også en ny titel i spilfranchisen med titlen Seven Knights Revolution, der udkommer i år.

Seven Knights smartphone spillet kommer som TV anime til april

Kilde

Those Snow White Notes anime trailer og info

Martsudgaven af Kodanshas Monthly Shonen Magazine og den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Marimo Ragawas Those Snow White Notes (Mashiro no Oto) manga afslørede fredag nye rollebesætningsmedlemmer, temasangkunstnerne, et nyt billede (herunder), en reklame på 30 sekunder (herunder) og premiere den 2. april. Reklamen fremviser en af anime seriens to åbningstemsange “Blizzard” med Burnout Syndromes.

Those Snow White Notes anime trailer og info

Kilde

The World Ends With You anime trailer og info

Den officielle hjemmeside for The World Ends with You the Animation (Subarashiki Kono Sekai The Animation), den kommende anime serie baseret på Square Enix’ The World Ends with You (Subarashiki Kono Sekai) action-rollespil, afslørede fredag en ny reklame video, åbningstema sang rapper, tredje nøgle billede og premiere dato den 9. april.

Videoen viser rap-delen af den indledende temasang “TEENAGE CITY RIOT” med gruppen ALI med den nyligt annoncerede gæste rapper R-Shitei fra hip hop-gruppen Creepy Nuts.

https://youtu.be/zVHSuUg3jHY

Det tredje officielle billede viser de vigtigste deltagere i Reapers’ Game, inklusive karakteren Sanae Hanekoma.

The World Ends With You anime trailer og info

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...