Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Demon Slayer, Eminence in Shadow, I Shaved Then I Brought a High School Girl Home, Kageki Shoujo!!, Miss Kobayashi’s Dragon Maid S, Tokyo Mew Mew

Demon Slayer overgår Chihiro og Heksene og er nu #1 japanske film på verdensplan

Demon Slayer overgår Chihiro og Heksene og er nu #1 japanske film på verdensplan

Der er ikke mange rekorder, som den aktuele film Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train endnu ikke har nået, men nu har den også opnået titlen som den mest kommercielt succesrige japanske film nogensinde. Hayao Miyazakis Chihiro og Heksene havde tidligere haft denne titel.

I biograferne har Demon Slayer filmen har nu overhalet denne omsætning, selvom den kun er blevet vist i biografer i nogle få lande – især i Asien – på grund af den igangværende corona pandemi.
IJapan, Sydkoreas, Taiwan, Thailand, Hongkong, Singapore og Vietnam alene har Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train nu solgt for mere end 2,444 milliarder kr hvilket gør det mest succesfulde japanske film – og den vises stadig og planlægges at bliver rullet ud i resten af verden i løbet af 2021.

Kilder

The Eminence in Shadow isekai light novels laves til anime

Den officielle Twitter-konto for Tsutaya-butikskædens Wing Town Okazaki filial offentliggjorde et foto for at promovere de nye udgivelser af Daisuke Aizawas The Eminence in Shadow (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!) franchise mandag og den officielle Twitter-konto for Animate-kædens Kōfu filial sendte også et lignende billede onsdag. Billederne afslører, at franchisen får en anime. Der udkommer en ny bog i serien, en manga og sidehistorie manga i dag fredag.

The Eminence in Shadow isekai light novels laves til anime

Beskrivelse

Shadowbrokers er dem, der går ubemærket og lader som om de er ikke-bemærkelsesværdige mennesker, når de i sandhed styrer alt bag kulisserne. Sid ønsker at være en sådan sådan mere end noget andet, og noget så ubetydeligt som kedelig virkelighed kommer ikke til at stå i vejen for ham! Han træner i hemmelighed hver eneste nat og forbereder sig på sin eventuelle opstigning til magten – kun for at miste sin skæbne ved en gemen trafikulykke. Men da han vågner op i en anden verden og pludselig befinder sig i spidsen for en egentlig hemmelig organisation, der kæmper med det onde i skyggerne, får han endelig en chance for at udføre alle hans vildfarne fantasier!

Kilde

I Shaved. Then I Brought a High School Girl Home trailer

På den officielle hjemmeside for I Shaved. Then I Brought a High School Girl Home (Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou) anime serien er der kommet en ny trailerr.

Deri præsenteres åbningssangen “Omoide Shiritori” af Dialogue +. Manabu Kamikata leder projekt nr. 9 (SUPER HXEROS), mens Takayuki Noguchi (Ro-Kyu-Bu!) bidrager med character designene. Deko Akao (Noragami) tager sig af manuskripterne. Det hele er produceret af Dream Shift (Shironeko Project: Zero Chronicle). Anime serien begynder i Japan den 5. april 2021.

Beskrivelse

Den kontoransatte Yoshida har været forelsket i sin kollega, Airi Gotou, i fem år. På trods af at han til sidst har scoret en date med hende, afvises hans tilnærmelser straks. Beruset og skuffet snubler han hjem, kun for at finde en gymnasiepige, der sidder i siden af vejen. Pigen, der har brug for et sted at overnatte, forsøger at forføre Yoshida. På trods af at han afviser hendes tilnærmelser, inviterer han hende ikke desto mindre ind i sin lejlighed.

Den næste morgen afslører pigen, der præsenterer sig selv som Sayu Ogiwara, at hun er løbet væk fra Hokkaido helt til Tokyo. I løbet af sin seks-måneders tur byttede hun løbende seksuelle ydelser for et tag over hovedet. Yoshida forbliver imidlertid upåvirket af hendes forførelse. I stedet lader han hende lave en anden slags arbejde – et, der indebærer at vaske opvask og vaske. Og så begynder et rørende forhold mellem en voksen med et knust hjerte og en gymnasiepige der er løbet hjemmefra.

Kilde

Kageki Shoujo!! trailer

En første teasertrailer er nu blevet offentliggjort på den officielle hjemmeside for Kageki Shoujo!!

Kazuhiro Yoneda (Yona of the Dawn, Hozuki’s Coolheadedness) instruerer hos PINE JAM-studiet. Tadashi Morishita (Yona of the Dawn) tager sig af seriens komposition, mens Takahiro Kishida (Gleipnir, Haikyuu!!, Madoka Magica) vil bidrage med character designene. Musikken komponeres af Tsuneyoshi Saito (Fafner, PriPara). Indtil videre er der ikke nogen specifik premiere dato.

Beskrivelse

Ligesom “Takarazuka Revue” spiller de unge kvinder på kunstakademiet “Kouka Kageki High School” alle roller i musikteatret – uanset om de er mandlige eller kvindelige. Narada Ai er et udmattet tidligere idol, der spiller kvindelige roller. Hendes værelseskammerat, der spiller mandlige roller, er Watanabe Sarasa, en pige med lyse øjne fra landet. Det være sig skolen eller på scenen, der er ingen udfordring, som de to kvinder med deres passion for teater ikke vil stå mål for.

Kilde

Miss Kobayashi’s Dragon Maid S trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Coolkyoushinjas Miss Kobayashi’s Dragon Maid manga afslørede rollebesætningen, personalet og den første reklame video til showets anden sæson, Miss Kobayashi’s Dragon Maid S.

Serien får premiere til juli.

Kilde

Tokyo Mew Mew New får ny TV anime serie i 2022

Den live streamede “Tokyo Mew Mew New Anime News & Cast Unit Unveiling Online Event’ 1st MEW▽ting'” annoncerede mandag hovedpersonalet og premieren i 2022 for Tokyo Mew Mew New, den helt nye anime baseret på Reiko Yoshida og Mia Ikumis Tokyo Mew Mew manga. Arrangementet afslørede også en ny illustration:

Tokyo Mew Mew New får ny TV anime serie i 2022

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...